- הוסף לסימניות
מניסיון?מגיל שנה
בעבר אמרה לי רופאת עור שמגיל 16
איפה ניתן לעשות לייזר מגיל שנה?
הבנתי מחיפוש ברשת שעדיף להסיר כמה שיותר מוקדם
מניסיון?מגיל שנה
קודם כל לא בטוח שיותר מוקדם יותר טוב בלייזר....רק בחבישות עדיף כמה שיותר מוקדם... ובשביל שיוכלו לעשות לייזר ....צריכים קודם לאבחן איזה סוג צלקת... אולי אתה יכול לצרף לי תמונה מהצלקת......מניסיון?
בעבר אמרה לי רופאת עור שמגיל 16
איפה ניתן לעשות לייזר מגיל שנה?
הבנתי מחיפוש ברשת שעדיף להסיר כמה שיותר מוקדם
תכלס לא כל כך הבנתי.לבן שלי גם היה צלקת. טופל גם אצל קליין ממודיעין עילית וגם אצל ברנשטיין. נשארה לו צלקת גדולה ומכוערת (במקום נסתר ב"ה) הייתי אצל כמה פלסטיקאים מאד גדולים באיכילוב וגם נסעתי עד אסף הרופא. ואמרו לי שאין מה לעשות. אח"כ שמעתי שיש ריפוי בעיסוק שעוסק בכויות קבעתי תור אצל מישהי כזאת (אני נסעתי למודיעין) והיא היתה בשוק שאף אחד בכל הדרך (פלסטיקאים מומחים או רופאת ילדים) לא אמרה לי על האופציה הזאת. תכל'ס הגעתי אליה מאוחר מידי.
דרך אגב, היא אמרה לי שלא בטוח שזה היה כזה חכם ללכת לברנשטיין וכו'. היום הרפואה כ"כ מתקדמת ויש חבישות כ"כ מתוחכמות. (הייתה תחבושת אחת מאד טובה שקניתי בבית מרקחת שעלתה אחרי סבסוד כמעט 400 ש"ח!!!)
ריפוי בעיסוק זה דרך קופ"ח ומתאימים חבישת סיליקוןתכלס לא כל כך הבנתי.
התחלתם אצל קליין. אח"כ אצל ברנשטיין. אח"כ אצל פלסטיקאים מאיכילוב ואסף הרופא. ולבסוף ריפוי בעיסוק.
מה זה ריפוי בעיסוק? למה קוראים לזה ככה? ומה עושים שם אחרת?
ביררתי ובאמת אפשר מגיל שנהקודם כל לא בטוח שיותר מוקדם יותר טוב בלייזר....רק בחבישות עדיף כמה שיותר מוקדם... ובשביל שיוכלו לעשות לייזר ....צריכים קודם לאבחן איזה סוג צלקת... אולי אתה יכול לצרף לי תמונה מהצלקת......
אכן היינו אצל כל הנ"ל. אך נשארה צלקת.תכלס לא כל כך הבנתי.
התחלתם אצל קליין. אח"כ אצל ברנשטיין. אח"כ אצל פלסטיקאים מאיכילוב ואסף הרופא. ולבסוף ריפוי בעיסוק.
מה זה ריפוי בעיסוק? למה קוראים לזה ככה? ומה עושים שם אחרת?
ביררתי ובאמת אפשר מגיל שנה
מכירים מקום מומלץ בי-ם?
המקום שמאוד טוב הוא תל השומר בפיקוח פרופסור חאייק אבל מאוד מאוד קשה להתקבל זה חייב להיות בשביל זה צלקת רצינית והמתנה של כמה חודשים פלוס אחר כך שתי פגישות עם פלסטיקאים במרפאה בשביל לאשר אותו ורק אחרי האישור אפשר להמתין להסרת לייזר תוך חצי שנה [אפשר לערב את הרב פירר . יש לו כוח לקדם תורים] ומבחינת ההמתנה לא בעיה שככה נשאר הצלקת כי הסרת לייזר עדיף שהצלקת לא תהיה פעילה.....ביררתי ובאמת אפשר מגיל שנה
מכירים מקום מומלץ בי-ם?
@למחהמקום שמאוד טוב הוא תל השומר בפיקוח פרופסור חאייק אבל מאוד מאוד קשה להתקבל זה חייב להיות בשביל זה צלקת רצינית והמתנה של כמה חודשים פלוס אחר כך שתי פגישות עם פלסטיקאים במרפאה בשביל לאשר אותו ורק אחרי האישור אפשר להמתין להסרת לייזר תוך חצי שנה [אפשר לערב את הרב פירר . יש לו כוח לקדם תורים] ומבחינת ההמתנה לא בעיה שככה נשאר הצלקת כי הסרת לייזר עדיף שהצלקת לא תהיה פעילה.....
@למחבנורמה עדיף לטפל בסיליקון או חבישות לחץ ... הסרת לייזר הוא רק במקרה כשזה לא עוזר מנסים אותו .... ובקשר להדסה תלוי למה ללכת ...וכן איזה גיל המטופל....
@למח
כמה זמן אחרי הסרת תפרים כדאי ללכת לאבחון על מנת לבדוק אפשרות של הסרת צלקת בלייזר?
הבנתי לדעתך עדיף אחרי שהצלקת כבר לא פעילה - האם זה מניסיון / מידיעה?
הצלקת כרגע עדיין אדומה
כמו כן- חושבים ללכת להדסה עין כרם. ידוע לך על מקצועיות הטיפול שם?
תודה רבה!
תנצלו את זה שהצלקת עדיין אדומה. אני רציתי לטפל בכל מיני דרכים ואמרו לי לחכות ואח"כ כשרציתי אמרו לי שאי אפשר כי הצלקת כבר לא פעילה ונשאר רק אפשרות אחרונה- לייזר.בנורמה עדיף לטפל בסיליקון או חבישות לחץ ... הסרת לייזר הוא רק במקרה כשזה לא עוזר מנסים אותו .... ובקשר להדסה תלוי למה ללכת ...וכן איזה גיל המטופל....
@פרידאתנצלו את זה שהצלקת עדיין אדומה. אני רציתי לטפל בכל מיני דרכים ואמרו לי לחכות ואח"כ כשרציתי אמרו לי שאי אפשר כי הצלקת כבר לא פעילה ונשאר רק אפשרות אחרונה- לייזר.
לי אמרו שזה האופציה האחרונה. אבל שווה לבררשהסרה בלייזר מיועדת רק לשלב שבו הצלקת כבר לא פעילה.
עשיתם לייזר ולא עזר?לי אמרו שזה האופציה האחרונה. אבל שווה לברר
אני הלכתי להתייעץ עם פלסטיקאי, למרות שלא ראיתי שעזר משהו.
כמדומני ששאלתי אז בעזר מציון והמליצו לי למי ללכת
לא ניסיתי (הצלקת בכתף במקום מכוסה ודי התייאשתי מזה)עשיתם לייזר ולא עזר?
תצור קשר אתי בפרטי שאני יוכל לתקשר איתך ונראה בדיוק מה מתאים לך ... בסיעתא דישמיא....עשיתם לייזר ולא עזר?
תשלח לי מייל ל-תצור קשר אתי בפרטי שאני יוכל לתקשר איתך ונראה בדיוק מה מתאים לך ... בסיעתא דישמיא....
בסיס המשחה הוא אותו דבר אצל כולםהמשחות של גרין זה לא כמו המשחות של ברנשטיין וקליין,
זה משהו אחר לגמרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים