• הוסף לסימניות
הבת שלי פתחה היום את ראשה. יש למישהו נסיון בהעלמת צלקות? יש משחה יקרה (180 ש"ח) שהרופאה המליצה. יש משהו יעיל וזול יותר?

• הוסף לסימניות
מנסיון כשהפצע עוד פתוח ועדין טרי למרוח שמן זית עם המשחה של חברת פוראוור של פצעים וכויות מאד עוזר, לאחר מעשה זה כבר יותר מסובך,
מכירה ילד שפתח בשפה מבחוץ ובגלל דלקת לא יכלו לתפור ועם המלצה זו (אגב מרופא ילדים מומחה) יש לו רק פס צר...ומכירה עוד...

נכתב ע"י דסי;698103:
הבת שלי פתחה היום את ראשה. יש למישהו נסיון בהעלמת צלקות? יש משחה יקרה (180 ש"ח) שהרופאה המליצה. יש משהו יעיל וזול יותר?

• הוסף לסימניות
שמעתי שמורחים שמן נבט חיטה להעלמת צלקות

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע גם.

למה שלא תבדקי אצל גרין (כוויות) 02-5817717
נראה לי שיש לה גם משחות המשך - להעלמת הצלקות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;698110:
מנסיון כשהפצע עוד פתוח ועדין טרי למרוח שמן זית עם המשחה של חברת פוראוור של פצעים וכויות מאד עוזר, לאחר מעשה זה כבר יותר מסובך,
מכירה ילד שפתח בשפה מבחוץ ובגלל דלקת לא יכלו לתפור ועם המלצה זו (אגב מרופא ילדים מומחה) יש לו רק פס צר...ומכירה עוד...
הפתח היה עמוק וזה כבר אחרי תפירה, אני צריכה משהו לאחרי הורדת התפרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ר.ז.;698152:
אשמח לשמוע גם.

למה שלא תבדקי אצל גרין (כוויות) 02-5817717
נראה לי שיש לה גם משחות המשך - להעלמת הצלקות.
מה רמת המחירים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דסי;698253:
מה רמת המחירים?

בעקרון זה גמ"ח, לא נראה לי שהיא דורשת תשלום,
אך אפשר להשתתף השתתפות סימלית כל אחד כפי שידבנו ליבו...
זה מה שידוע לי אבל לא לוקחת אחריות.

• הוסף לסימניות
למיטב ידיעתי המשחה של גרין עולה כ-50 ש"ח
כמו"כ תוכלי לשים ויטמין e בהתמדה, או שמן נבט חיטה כמו שאמרו למעלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י riki-v;698387:
למיטב ידיעתי המשחה של גרין עולה כ-50 ש"ח
כמו"כ תוכלי לשים ויטמין e בהתמדה, או שמן נבט חיטה כמו שאמרו למעלה.

מצטרפת להמלצה!!!
לשים ויטמין E כל יום!!! (עדיף לפני השינה... ככה זה לא מפריע) גם מרפא את הפצע וגם מטשטש לגמרי את הסימן!

מומלץ להתחיל מיד ע"מ למנוע צלקות... עוזר כמו ניתוח פלסטי.:) רפואה שלמה:)

• הוסף לסימניות
לא הבנת אותי נכון, המשחה עוזרת גם עם התפרים ובשלב שהפצע עדין טרי בעיקר! ואז זה יכול לחסוך לפחות באחוזים רבים את תוצאת הצלקת.
לאחר שיש כבר צלקת אני גם שמעתי על שמן ויטמין E נבט חיטה, משחה של גרין, אבל לאחר ברור לא שמעתי על פלאים בנושא, לכן המלצתי שתתחילי עכשיו כשזה עוד לפני הצלקת...
יש לי שכנה עם ילד שפתח שטח ענק בראש ומורחת קלוקוט כדי להעלים את הצלקת יש שיפור גדול, אך עדין יש צלקת.

נכתב ע"י דסי;698252:
הפתח היה עמוק וזה כבר אחרי תפירה, אני צריכה משהו לאחרי הורדת התפרים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י משי 1;698460:
לא הבנת אותי נכון, המשחה עוזרת גם עם התפרים ובשלב שהפצע עדין טרי בעיקר! ואז זה יכול לחסוך לפחות באחוזים רבים את תוצאת הצלקת.
לאחר שיש כבר צלקת אני גם שמעתי על שמן ויטמין E נבט חיטה, משחה של גרין, אבל לאחר ברור לא שמעתי על פלאים בנושא, לכן המלצתי שתתחילי עכשיו כשזה עוד לפני הצלקת...
יש לי שכנה עם ילד שפתח שטח ענק בראש ומורחת קלוקוט כדי להעלים את הצלקת יש שיפור גדול, אך עדין יש צלקת.
כמה עולה המשחה? את יודעת? (של פוראוור)
יש לה הדבקה על התפרים, להוריד ולשים את המשחה? (מפחיד אותי)

• הוסף לסימניות
יש בתרסיס ויש במשחה..הספריי יותר טוב..נכנס לתוך השכבות של העור..וזה עולה 105 שקל.
ובמידה ויש כבר צלקת אז זה הסרום..

קבצים מצורפים

• אלו פירסט.png
    KB 37.7 · צפיות: 14
  • Alpha_E.jpg
    KB 36.9 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
טל' של משווקת של חברת פוראוור- 050-4132332

• הוסף לסימניות
דסי, איפה את גרה?
אני מוכרת מוצרי פוראוור, וגרה באשדוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ישראלה;698894:
דסי, איפה את גרה?
אני מוכרת מוצרי פוראוור, וגרה באשדוד.
אכן, אני אשדודית.
ואיך? פשוט להוריד את ההדבקה ולשים? זה כבר מיום ראשון, זה יעזור עכשיו?

• הוסף לסימניות
נראה לי שזה עולה כ80 , לא הייתי מורידה...

נכתב ע"י דסי;698772:
כמה עולה המשחה? את יודעת? (של פוראוור)
יש לה הדבקה על התפרים, להוריד ולשים את המשחה? (מפחיד אותי)

• הוסף לסימניות
לא להוריד..פשוט לרסס מעל ההדבקה...וזה נספג לבד..אל תקני את המשחה אלה את התרסיס שמיועד למצבים כאלה.

• הוסף לסימניות
בני פתח את ראשו עמוק ו4' ס"מ רוחב השתמשתי במשחה של גרין 25 ש"ח פעמיים ביום למרוח במשך חודשיים שלוש ורק אם מסתכלים מקרוב אולי רואים משהו. יותר טוב בהרבה מקלוקוט שהרופאים ממליצים.

• הוסף לסימניות
עוד משהו- לי הרופא אמר לא להתחיל במשחה עד שלושה שבועות מהתפרים לתת לזה להתאחות- כדאי לבדוק.
והמשחה מורידה צלקות עד שנתיים אחרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה