כללי צל באילוסטרייטור

• הוסף לסימניות
עשיתי צל באילוס', על רקע אפור, וביצוא לPDF אני רואה כעין ריבוע בגוון נוסף של אפור מסביב לצל.
בדקתי עם חברה במחשב אחר, אבל היא לא רואה את זה. לי זה מאד בולט בעין, יכול להיות בגלל המסך שלי. ניסיתי להדפיס ולא רואים הבדל, אבל אני מפחדת לשלוח לדפוס בכזאת צורה.

צירפתי את הקובץ המקורי וצילום מסך.
אשמח לשמוע האם אתם רואים את הריבוע שסביב הצל? ואם כן, איך אפשר להתפטר ממנו?
צפה בקובץ המצורף 109359

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• pg.3.pdf
    KB 41.4 · צפיות: 18
  • צילום מסך.JPG
    KB 23.5 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
בס"ד
אצלי אני לא רואה ריבוע סביב הצל, בשני הקבצים.

• הוסף לסימניות
אצלי זה נראה כאילו יש כמו הילה קצת יותר בהירה סביב האוביקט אבל ממש עדין שבקושי שמים לב. כאילו המעבר לא חלק לגמרי אבל יכול להיות שזה המסך, אני לא בטוחה אם זה לא אמור להיות ככה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם. מסתבר שהמסך שלי הוא הזייפן..

• הוסף לסימניות
לא, המסך שלך לא זייפן,
המסך שלי מעולה ואכן סביב הצל יש ריבוע בצבע תכלת/ בהיר איך שתקראי לזה (מאד מאד בהיר)

לעניין הדפוס אני לא מאמינה שזה יצא ככה.

• הוסף לסימניות
גם המסך שלי מעולה, כנראה במסכים הפשוטים יותר זה לא ניכר.
את אומרת שאפשר להיות רגועה בשליחה לדפוס?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Nיכל;676005:
גם המסך שלי מעולה, כנראה במסכים הפשוטים יותר זה לא ניכר.
את אומרת שאפשר להיות רגועה בשליחה לדפוס?

בלי אחריות...
אבל לכאורה זה הבדל דק מן הדק שנראה במסך המואר ומן הסתם לא יהיה ניכר בהדפסה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה