צל - זה לא פייר...כולם העלו חתול...ואני לא!!!!!

• פותח הנושא תם
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מוקדש לצל99 (צבי).....
(אל תדאג ה'שפני סלע' בתכנית.....בקרוב נשלוף אותם מהכובע...)

נכון שתשעה באב ויש תמונות יותר מעניינות....אבל ייללת החתולים הזכירה לי (לא ששכחתי ח"ו) שעלינו ליילל בתשעה באב....החתולים המייללים מזכירים לנו שאסור להפסיק לבכות על חורבן הבית....ומה אומר תנסו לדמות את חייו של החתול ללא בית ומחסה וכו'....

ולהבדיל אלף אלף אלפי הבדלות השכינה זרוקה ללא בית ללא מחסה ללא מנוח...אוי.....

חברים אני מבקש שלא תיכנסו איתי לעומק המגילה שכתבתי לעיל (מספיק עצוב לי גם ככה....;)).....

מה שכן אם אתם רוצים אתם מוזמנים להגיב על התמונות ולתת הערות וביקורת!!!

אחרי הדרשות לתמונות:

שאלה - האם השקית זבל בצד מפריעה או שהיא מוסיפה למכלול התמונה - היינו החתול אומר "זה שלי, אל תיגעע בזה"?!?!?!.......

העיניים שרופות - אני יודע...

צפה בקובץ המצורף 67146

האוזן חתוכה, תמונה קצת צפופה, וגודל 3:4 ולא 2:3....(עקב הצפיפות א"א לקרופ כמעט...)

נראה לי שהחתול/ה גם חושב/ת בדיוק על מה שכתבתי.....:):):):)

צפה בקובץ המצורף 67147

תודה מראש!!

קבצים מצורפים

• חתול -שליחה.jpg
    KB 856.5 · צפיות: 17
  • חתול 2-שליחה.jpg
    KB 892.9 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
דווקא ממש לא הפריע לי שהאוזן חתוכה, כי המרכז זה הפנים, לא הראש.
הקרופ דווקא נחמד (לשניה)
הראשונה ממש מטרידה. חוץ מזה, השקית לא נראית כמו שקית (זה די דו מימדי, ולא ברור) אז היא לדעתי קצת מפריעה.
ואני תוהה... זה מה שאתה עושה בערב ט באב? :p
>אומרת CK בעודה מתקשקשת בפרוג באותו מעמד ממש...:eek:<

• הוסף לסימניות
שניהם יפות,
כמובן שהשנייה יותר,
כפי שאמרה קודמתי,
אכן הנושא הוא הפנים,
לכן לא מפריע חיתוך האוזן,
אבל מצד שני הפוקוס כן על האוזן,
היית צריך להזיזו לפנים,
אבל מצד שלישי,
עם הקומפקטית א"א לשחק עם נקודות פוקוס,
(מבין, ומשתתף בצערך...)
כך שזה (בערך) המיטב שיכולת להוציא.

• הוסף לסימניות
שחזור עיינים קל...

תיקון קל לעיינים

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 263.4 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
וואהו תודה רבה.......עכשיו העיניים אומרות הכל......

• הוסף לסימניות
עיין השמאלית של החתול מהכיוון שלנו, לאחר התיקון עקומה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה