- הוסף לסימניות
מוקדש לצל99 (צבי).....
(אל תדאג ה'שפני סלע' בתכנית.....בקרוב נשלוף אותם מהכובע...)
נכון שתשעה באב ויש תמונות יותר מעניינות....אבל ייללת החתולים הזכירה לי (לא ששכחתי ח"ו) שעלינו ליילל בתשעה באב....החתולים המייללים מזכירים לנו שאסור להפסיק לבכות על חורבן הבית....ומה אומר תנסו לדמות את חייו של החתול ללא בית ומחסה וכו'....
ולהבדיל אלף אלף אלפי הבדלות השכינה זרוקה ללא בית ללא מחסה ללא מנוח...אוי.....
חברים אני מבקש שלא תיכנסו איתי לעומק המגילה שכתבתי לעיל (מספיק עצוב לי גם ככה....
).....
מה שכן אם אתם רוצים אתם מוזמנים להגיב על התמונות ולתת הערות וביקורת!!!
אחרי הדרשות לתמונות:
שאלה - האם השקית זבל בצד מפריעה או שהיא מוסיפה למכלול התמונה - היינו החתול אומר "זה שלי, אל תיגעע בזה"?!?!?!.......
העיניים שרופות - אני יודע...
צפה בקובץ המצורף 67146
האוזן חתוכה, תמונה קצת צפופה, וגודל 3:4 ולא 2:3....(עקב הצפיפות א"א לקרופ כמעט...)
נראה לי שהחתול/ה גם חושב/ת בדיוק על מה שכתבתי.....

צפה בקובץ המצורף 67147
תודה מראש!!
(אל תדאג ה'שפני סלע' בתכנית.....בקרוב נשלוף אותם מהכובע...)
נכון שתשעה באב ויש תמונות יותר מעניינות....אבל ייללת החתולים הזכירה לי (לא ששכחתי ח"ו) שעלינו ליילל בתשעה באב....החתולים המייללים מזכירים לנו שאסור להפסיק לבכות על חורבן הבית....ומה אומר תנסו לדמות את חייו של החתול ללא בית ומחסה וכו'....
ולהבדיל אלף אלף אלפי הבדלות השכינה זרוקה ללא בית ללא מחסה ללא מנוח...אוי.....
חברים אני מבקש שלא תיכנסו איתי לעומק המגילה שכתבתי לעיל (מספיק עצוב לי גם ככה....
מה שכן אם אתם רוצים אתם מוזמנים להגיב על התמונות ולתת הערות וביקורת!!!
אחרי הדרשות לתמונות:
שאלה - האם השקית זבל בצד מפריעה או שהיא מוסיפה למכלול התמונה - היינו החתול אומר "זה שלי, אל תיגעע בזה"?!?!?!.......
העיניים שרופות - אני יודע...
צפה בקובץ המצורף 67146
האוזן חתוכה, תמונה קצת צפופה, וגודל 3:4 ולא 2:3....(עקב הצפיפות א"א לקרופ כמעט...)
נראה לי שהחתול/ה גם חושב/ת בדיוק על מה שכתבתי.....
צפה בקובץ המצורף 67147
תודה מראש!!
הנושאים החמים