צל"ש לאחת אחת

• הוסף לסימניות
רוצה להודות ולהמליץ על 'אחת אחת' או חוי מלאך בשמה האמיתי (ולצערי לא זוכרת את שם הניק כאן).
עבדתי איתה על מודעה מסויימת והמקצוענות שלה פשוט מדהימה. הגישה, ההיקף, היצירתיות. בקיצור חוויה, תודה.

• הוסף לסימניות
ואגב, אני יודעת שהיא מלמדת קופי ואסטרטגיה בשיעורים פרטיים, לכן מעניין אותי לראות את המודעה.

• הוסף לסימניות
מלפפון,
את יודעת איפה היא מלמדת?
במשך כמה שיעורים לומדים את הנושא?
(ומה העלות?...)
תודה

• הוסף לסימניות
כן. היא מלמדת נראה לי גם דרך בית המורה או משהו,
אבל יש לה בנוסף תכנית של לימוד פרטי דרך מייל וטלפון.
היא שולחת חומרים במייל ומסבירה בטלפון, לפי הקצב של התלמידה ומתי שנח לה (אחרי שהילדים ישנים..) וכך זה גם חוסך את ההוצאות הנלוות, וגם המחיר שלה לא יקר בכלל.

ולכן אני רוצה לראות מודעה שלה. ראיתי אחת שקיבלתי במייל, ואם יש עוד אשמח לראות.

• הוסף לסימניות
אשמח גם אני לדעת יותר פרטים על השיעורים הפרטיים

• הוסף לסימניות
את האמת שממש לא התכוונתי לכזו התקפה, אני בדרך כלל משתתפת פסיבית, אבל... שאלת- קבלת.
מוזמנת לפנות אלי באישי-
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
או 0527-110-116

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה