צמחיה אלימה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע מבעלי נסיון מה אפשר לעשות נגד צמחיה שחודרת מתחת

לחלק המרוצף בחצר , ואף התחילה להזיז את הריצוף....

בעלי נסיון אנא עיזרו לי לנצח במאבק :mad:

• הוסף לסימניות
לא נדיר, תתיעץ עם גננים, משתלות, אדריכלי נוף-
התשובה שלהם תהייה בטח מקצועית יותר.

(בגדול אני מניחה שצריך לגזום את הצמחיה מהשורש ואז לשים יריעת בידוד ולרצף. אם מדובר בשורשים של עץ ש"עלו" זה כבר יותר מורכב...)

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם מאיש מקצוע שיש חומר שמפזרים על הריצוף וזה קוטל את הצמחים מהשורש. שווה בירור!

• הוסף לסימניות
סודה קאוסטיק!!!
מנסיון!!!
אני עכשיו די מתלבטת מה לעשות מבחינה חוקית, יש לי מתחת לבית 3 עצים שמשירים את העלים שלהם כל השנה (קומה א') הם סותמים לי את כל המרזבים ומלכלכים את הבית והחלונות ב"זכותם" יש לי רטיבויות בכל הדירה.
כשצלצלתי למועצה שלנו הם אמרו שהעצים הללו שייכים לקק"ל ואין מצב להוציא אותם ח"ו... הענפים כבר חדרו לי לבית וזה לא מענין אותם אם אני סובלת, הם אמרו שאני צריכה ללמוד להתגורר איתם...
אני לא יודעת אם מותר לי להמית אותם, כי להעביר אותם מפה הם לא מסכימים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה