צמחייה בתלת מימד - ניסוי ותעייה

• הוסף לסימניות
הנה הבלוטים שמידלתי....עדיין לא מטוקסטר כמו שאני רוצה...

קבצים מצורפים

• 2013-07-04 10_04_26-CINEMA 4D R14.041 Studio - [acorn.c4d _].png
    KB 392.1 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
עץ הרימון נתן ריחו....

קבצים מצורפים

• 2013-07-30 14_05_45-1_0002.gif
    KB 438.6 · צפיות: 19
  • 2013-07-30 14_15_54-2_0002.jpg @ 66.gif
    KB 586.2 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הפורמט GIF הזה הורס את איכות התמונה....

• הוסף לסימניות
ב"ה

יפה מאוד נראה ממש טוב !

• הוסף לסימניות
בס"ד.

נעלבתי בשביל האלון החסון , הבלוטים החמודים , והרימון שכולו יגון ... מה אנחנו לא 'שווים' אשכול חדש ???? :eek:

מקסים , אין לי מילה יותר מקסימה מזו ! :)

• הוסף לסימניות
זה נראה מעולה.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד, את כל העץ בנית לבד? מעורב פה גנרטור כלשהו?

• הוסף לסימניות
עץ תמר חתוך

לשאלה של אם עשיתי את זה בעצמי....אז לפעמים אני משתמש בבסיס קיים ונותן התוספות שלי....הטקסטור תמיד מחדש שלי. עץ התמר הזה יצרתי בעצמי מ-0 בעזרת onyx Garden suite/

קבצים מצורפים

• 2013-08-06 17_26_40-CINEMA 4D R14.042 Studio - [Phoenix sylvestris.c4d _].png
    KB 502.3 · צפיות: 21
  • 2013-08-06 17_27_16-CINEMA 4D R14.042 Studio - [Phoenix sylvestris.c4d _].png
    KB 970.4 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
עץ יפה!
עץ התמר הזה יצרתי בעצמי מ-0 בעזרת onyx Garden suite/
אתה מתכוון מ-0 עם הגנרטור הזה?
כבר התחלתי לדאוג שמדלת הכל ידנית.
טקסטור מעולה.

• הוסף לסימניות
כן.....מה שמגניב בכל העסק הזה שאתה יכול לייצר כמה סוגי וריאציות מכל עץ...ואז שאתה שם בסצנה זה לא חוזר על עצמו ;)

• הוסף לסימניות
הדקל נראה מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י trew;1060731:
עץ יפה!

אתה מתכוון מ-0 עם הגנרטור הזה?
כבר התחלתי לדאוג שמדלת הכל ידנית.
טקסטור מעולה.

נרא המצוין.

ממש מגרה לנסות גם.
איך משתמשים עם הנ"ל?

תודה מראש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה