צמח בגינה וצולם..

• הוסף לסימניות
הוא צולם גם בשמש וגם בצל, זה הצילום בשמש

קבצים מצורפים

• 31PNG.png
    KB 787.6 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
וואי פשוט מהמם!!!!!!!!!! אם את מעבירה לי , אני תולה בסלון באמת!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;1274464:
וואי פשוט מהמם!!!!!!!!!! אם את מעבירה לי , אני תולה בסלון באמת!!!!!

בכיף שלחי מייל באישי :)

נכתב ע"י אגם;1274469:
תמונה שווה...
אין בה עריכה?!

קרופ, קצת קולור באלאנס..
הכתמי שמש זה תוצאה של השמש וטריק קטן בזמן צילום

• הוסף לסימניות
אני משערת שזה התזת מים,
או צילום דרך זכוכית מאובקת.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להגיד שבסוף נתתי את התמונה לרבקי פרידמן וקיבלתי ממנה תמונת נוף מדהימה ...שווה ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1275769:
אני רוצה להגיד שבסוף נתתי את התמונה לרבקי פרידמן וקיבלתי ממנה תמונת נוף מדהימה ...שווה ;)
שווה
אבל לא סיפרת על הטכניקה המיוחדת..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1275769:

כן איזה בארטר שווה עשינו :)
אני הולכת לתלות את זה מול המיטה שלי
התאהבתי בתמונה הזו!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;1275779:
שווה
אבל לא סיפרת על הטכניקה המיוחדת..

סליחה שאני לא מספרת אני פשוט רק עליתי על זה בעצמי אז אני קצת מתקמצנת על זה, יכול להיות שאני אשתף פעמים הבאות שאני אעשה דברים כאלה

• הוסף לסימניות
אני מנחשת שהשפרצת מים.

• הוסף לסימניות
בעצם אני רואה שמישהו כבר ניחש את זה...

• הוסף לסימניות
מזכיר לי את זה:
attachment.php

• הוסף לסימניות
איזה קטע פעם שלישית שזה מעתיק את התמונה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה