דרוש מידע צמיד להפחתת בחילות

• הוסף לסימניות
שווה מאוד לנסות.
לרוב בני המשפחה שלי (בעיקר ילדים)זה עזר.
באליקספרס המחיר ממש זול ועובד מעולה.

• הוסף לסימניות
בעיקרון הפעולה שזה עושה זה נוגע בנקודה של העצם מתחת לכף היד,
אם יש לך בחילות את יכולה ללחוץ באזור הזה לכמה שניות ובדרך כלל זה עוזר

קבצים מצורפים

• Screen Shot 2026-02-01 at 8.30.33 PM.png
    Screen Shot 2026-02-01 at 8.30.33 PM.png
    KB 144.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לי זה די עזר וגם באמת אפשר פשוט ללחוץ עם נהאצבע לכמה שניות. לפי מה שאני יודעת זה לא כמו התמונה צריך ללחוץ במרחק של 3 אצבעות מכף היד.

• הוסף לסימניות
מנסיוני הצמיד מאוד יעיל, אבל לא באותה מידה לכולם.
כדאי לנסות קודם לקחת מגמ"ח ולבדוק איך זה משפיע.

• הוסף לסימניות
מה שהעי עזר לילידם המפונקים שלי
שאפילו בנסיעה פנים עירונית של 5 דקות מקיאים
זה טיפות טינדן/פנסטיל
המינון הוא
טיפה אחת לכל ק"ג

פלאיםםםם
בדיוק השבוע יצאנו לצפון
נסיעה של שעתיים
והיה מעולה
נתתי להם את זה מיד בתחילת הדרך וב"ה עבר חלק

שמעתי מנשים שנטלו את זה גם לבחילות הריון- לא מנסיון....

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת עד כמה יעיל הצמיד הזה? שווה את הכסף?
לבחילות בנסיעות? אומרים שכן
לבחילות בתחילת הריון? תלוי כמה המצב חמור... למצב קל- עוזר למצבים הקשים- לא.
ומה זה שווה את המחיר? הוא יחסית זול, בארץ בסביבות 50 ובחו"ל כמה שקלים.

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה