דרוש מידע צמיד עם שם באלי אקספרס

• הוסף לסימניות
ראיתי את הסימון וכתבתי הודעה למוכר לפני כמה דקות אך אין תגובה.
האם זה אמור להגיע למוכר והוא מטפל בכך?
או שאמור להגיע אלי אישור?
תודה לך

• הוסף לסימניות
אני הזמנתי שרשרת וצמיד מהמוכר הזה
השרשרת הגיעה מהממת הבנות שלי מתרחצות עם זה קבוע לא מורידות בכלל והזהב לא מתקלף ונראה כמו חדש
אחרי למעלה משנה נשבר והזמנתי חדש...
הצמיד פחות החזיק מעמד אבל גם היה תוצר יפה ביחס למחיר

• הוסף לסימניות

אני הזמנתי מכאן 4 צמידים עם שמות שונים והכל הגיע מאוד יפה
יש לך אפשרות לכתוב למוכר בביצוע ההזמנה את השם
לוחצת על הלחצן המסומן ושם כותבת את השם
המוכר שולח לאישור
הגיע מעולה
ק.ש
צילום מסך 2024-06-01 222558.png

• הוסף לסימניות
ראיתי את הסימון וכתבתי הודעה למוכר לפני כמה דקות אך אין תגובה.
האם זה אמור להגיע למוכר והוא מטפל בכך?
או שאמור להגיע אלי אישור?
תודה לך
לא מגיע אישור

• הוסף לסימניות
זה הביא לי לרשום רק בהודעה הכחולה איפה שסימנתי בעיגול.. זה טוב|?

• הוסף לסימניות

אני הזמנתי מכאן 4 צמידים עם שמות שונים והכל הגיע מאוד יפה
יש לך אפשרות לכתוב למוכר בביצוע ההזמנה את השם
לוחצת על הלחצן המסומן ושם כותבת את השם
המוכר שולח לאישור
הגיע מעולה
ק.ש
צפה בקובץ המצורף 1668452
הצמידים השחירו?

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל המלצות לצמיד לתינוקות מאליאקספרס
צמיד שלא ישחיר במים, מציפוי זהב/ כסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה