- הוסף לסימניות
מכסף אמיתי עם חותמת של פנדורה:יש למישהו קישור לצמיד חוליות של פנדורה
אבל עם חותמת?
צמיד פנדורה מכסף טהור! כולל סרטון! 🎬 – Ali Stars
alistars.co.il
מכסף אמיתי עם חותמת של פנדורה:יש למישהו קישור לצמיד חוליות של פנדורה
אבל עם חותמת?
alistars.co.il
יש למישהי קישור לצמיד חוליות פנדורה מכסף טהורצפה בקובץ המצורף 1496545
כמה עלהכן, אני הזמנתי
תוך שלושה שבועות הגיע לי
הצמיד לא ממש משחיר,אבל מבריקה אותו מידי פעם בחומר לכלי כסף.
אני מאד מרוצה!!!!
ניסית להשוות עם חברה שהיה לה צמיד אמיתי,לא הצלחתי לראות הבדלים כ"כ...
מה זה ק.ש? יש לך נסיון עם הקישורים ששמת?![]()
34.09₪ 51% OFF|Fit Original PA DOR Me Charm 925 Sterling Silver Me Series Pearl Women's Me Logo Bracelet High quality Diy Charm Jewelry| | - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.coms.click.aliexpress.com
![]()
26.98₪ 45% OFF|2023 New 925 Silver ME Collection Bracelet Pearl Bracelets For Women Fit Original Charm Festival Fashion Jewelry Party Gifts DIY| | - AliExpress
ק.ש.![]()
32.69₪ 54% OFF|2022 S925 Sterling Silver Winter Style Me Series Bracelet Round Interlocking Chain Women Original Pandora Jewelry Gift| | - AliExpress
תשאלי פה:קישור לתיק של אדידס לאישה- יש למישהו?
www.prog.co.il
כתוב על זה פנדורה?![]()
34.09₪ 51% OFF|Fit Original PA DOR Me Charm 925 Sterling Silver Me Series Pearl Women's Me Logo Bracelet High quality Diy Charm Jewelry| | - AliExpress
![]()
26.98₪ 45% OFF|2023 New 925 Silver ME Collection Bracelet Pearl Bracelets For Women Fit Original Charm Festival Fashion Jewelry Party Gifts DIY| | - AliExpress
ק.ש![]()
32.69₪ 54% OFF|2022 S925 Sterling Silver Winter Style Me Series Bracelet Round Interlocking Chain Women Original Pandora Jewelry Gift| | - AliExpress
אני חושבת שכןכתוב על זה פנדורה?
14 ס"מ?אם היקף היד שלי הוא 14 במטר רגיל איזה מידה אני צריכה לקחת?
אם היקף היד שלי הוא 14 במטר
מאיזה קישור לקחת בסוף?14 ס"מ?
אני חושבת 16-17 ס"מ
זה אמור להיות רופף לא צמוד
והאם את מרוצה?
מישהי הזמינה כזה ויכולה להמליץ לי מנסיון מאיזה קישור כדאי?יש למישהי קישור לצמיד חוליות פנדורה מכסף טהורצפה בקובץ המצורף 1496545
אני רוצה צמיד חוליות אבל שיש משהו טובצמידי פנדורה נדירים מתכת איכותית בציפוי כסף
35-46 ש"ח
https://s.click.aliexpress.com/e/_9yMWqn
שימו(מוצר מוסתר-רפליקה) התמונה שמופיעה בעליאקספרס לא קשורה למוצר האמיתי, בחרו את הצבע/דגם לפי המספר בצד כל תמונה![]()
לכל שאלה אני פה![]()
אני רוצה צמיד חוליות אבל שיש משהו טוב
זה מתנה לבת מצווה
יש לך משהו טוב?
מנסיון?![]()
2024 שרשרת קישור אופנה חדשה למכירה חמה אופנה צמידים עם צמידים קטנים מקסי מחבר צמיד קלאסי לי צמיד מתנות יפות - AliExpress 36
ק.ש.
לא כתוב על זה 925![]()
2024 שרשרת קישור אופנה חדשה למכירה חמה אופנה צמידים עם צמידים קטנים מקסי מחבר צמיד קלאסי לי צמיד מתנות יפות - AliExpress 36
ק.ש.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים