• הוסף לסימניות
איך זה?
צולם במצלמת קנון G16 תאורה- מנורת לילה

קבצים מצורפים

• צמיד.jpg
    צמיד.jpg
    KB 899.8 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
ווואווווו
איזו תוצאה!!!!
רק שלא יהיה חתוך בצד

• הוסף לסימניות
יפה מאוד!
גם לדעתי החיתוך לא לכאן ולא לכאן.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
וכמו שאמרו החיתוך והזוית.

• הוסף לסימניות
מהמם!!!!!
כמה עולה מצלמה כזאת ובאיזה גודל היא?

• הוסף לסימניות
מקסים!
פתחת גם את הפלש?

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
ואני ג"כ חושבת שהחתיכה כאן לא הכי במקום

• הוסף לסימניות
זו מצלמה חצי מקצועית שעלתה לי בערך 1200 (קניתי אותה בקנדה, עלתה לי חצי מחיר מהארץ)
הפלש רק עשה יותר גרוע אז לא השתמשתי בו
וכל מה שאמרו פה על החיתוך, רק מחמיא לי כי אני ממש לא צלמת מקצועית. ואם רק זה מה שיש לכם להגיד זו ממש מחמאה!
תודה!

• הוסף לסימניות
מה הגודל שלה?

• הוסף לסימניות
וואוו!!
מושלם בעיני. תאורה- - וואוו
מגרה ממש

• הוסף לסימניות
מאלף!
איזה תוצאה מושלמת.

• הוסף לסימניות
מנקודת מבט של מוכרת תכשיטים ולא של צלמת:
הטישטוש של החלק האחורי בצמיד מדי חזק. זה אמור להפריע ללקוחות בפרסומת . (אם באמת זו המטרה של צילום התכשיט).

אבל החלק הקדמי של הצמיד- מרהיב ביופיו!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!!
ככה זה מהמצלמה או עריכה כלשהי?אני סקרנית כי יש לי את המצלמה

• הוסף לסימניות
גודל המצלמה כגודל מצלמה רגילה בערך כמו דגם SX
עשיתי עריכה בסיסית בפוטושופ.
ותודה על המחמאות!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;2233243:
די! נו,
ממש עריכה בסיסית...
את רוצה שאני אראה לך את התמונה המקורית? אין כמעט הבדל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה