צמיחת שיניים - עזרתכן

• הוסף לסימניות
יש לי בן בן שנתיים שצומחות לו השיניים הטוחנות וכתוצאה מזה יורק המון וכל החולצות בסיומת של הצוואר נעשות קשות ומקבלות צבע (כאילו זה אכול). וחבל כי החולצות והסריגים במצב טוב!
מישהי מכירה או נתקלה בתופעה הזאת? יש לכן אולי פיתרון כיצד אפשר לנקות זאת?
עזרתכן חשובה לי מאד!

• הוסף לסימניות
לשים לו סינר לפחות כל עוד אתם בבית או במקום שמתאים להסתובב עם סינר,
זה כבר יחסוך לך חלק גדול מהרוק
אפשר אפילו סינר קטנטן שלא יסרבל

• הוסף לסימניות
ניסיתי, אבל הוא ממש מתנגד לזה ואפשר להבין אותו....

• הוסף לסימניות
הבן שלי גם מרייר הרבה ומלכלך
מה שאני עושה, מרססת אוקסיג'ן ומיד משפשפת חזק עם מברשת עד שאני רואה שמתחיל קצת לרדת,
לפעמים אני עושה את זה שוב ושוב, ורק אז מכניסה למכונה.
בד"כ זה עוזר.

• הוסף לסימניות
אני מרססת אוקסיג'ן ולא כ"כ משפשפת חזק וזה לא עוזר אז כנראה שהשיפשוף מועיל, אני ינסה.
אשמח לשמוע עוד עצות מחכימות.

• הוסף לסימניות
מישהי שאלה פה לא מזמן מה אפשר לתת לכאבי שיניים לתינוקים,
לי רופא אמר שכל פעם שהתינוק בוכה וזה נראה כאבי שיניים לתת לו נורופן. לא למרוח פשוט לתת כמה מינון שהוא צריך.

• הוסף לסימניות
תגידו עד איזה גיל זה נורמלי שלא יוצאות שיניים?

• הוסף לסימניות
השאלה שלי היא לא על הכאבים.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה