עזרה צנזור סרט

• הוסף לסימניות
אני רוצה לצנזר סרט
באיזה תוכנה חינמית כדאי לי להשתמש?
יש לי מובי מייקר אבל כשמייצאים את הסרט לקובץ הוא מופיע עם פס שקוף
אודה לעזרתכם

• הוסף לסימניות
כנראה שהמובי מייקר שלך לא חינמי והוא מייצא לך עם סימן מים.
אפשר לעשות זאת בקלות בפרימייר.

• הוסף לסימניות
בווינדוס 10 יש תוכנה מובנית בשם עורך הוידאו. זה אמור לעשות את העבודה. (לא התנסיתי, גם ככה יש לי פרמייר אז אני עושה בו גם עריכות פשוטות)

• הוסף לסימניות
גמאני ממליצה על פריימיר. קל , נגיש ונוח!

• הוסף לסימניות
גמאני ממליצה על פריימיר. קל , נגיש ונוח!
הפרמייר אמנם נוח מאד, אבל לא הייתי ממליצה להתקין אותו רק בשביל עריכות ברמה של חיתוך קטעים. את זה אפשר לעשות גם בתוכנות הרבה יותר פשוטות, שלא מכבידות על המחשב כמו הפרמייר.
בעיני שווה להתקין פרמייר רק אם משתמשים גם מעבר.

• הוסף לסימניות
הפרמייר אמנם נוח מאד, אבל לא הייתי ממליצה להתקין אותו רק בשביל עריכות ברמה של חיתוך קטעים. את זה אפשר לעשות גם בתוכנות הרבה יותר פשוטות, שלא מכבידות על המחשב כמו הפרמייר.
אכן. זה טוב למי שכבר יש את התוכנה זו.
כמובן לא להתקין בשביל צנזור אחד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה