צנזור סרט

• הוסף לסימניות
מישהי בקשה ממני לצנזר חלקים של סרט , יש מקומות שצריך ממש להלביש מחדש,
איך עושים זאת?
האם שווה להתאמץ בשביל זה?
האמת שאין לי מידי חשק לעשות זאת, מישהו עשה כבר דבר כזה?

• הוסף לסימניות
תמורת תשלום הוגן אני חושב שכדאי
אם מדובר על לצנזר בצורה שלא ישימו לב אז תצטרכי למדל את האזורים האלו ובעקיבת מצלמה לשדך אותם לוידאו (וכמובן ליצור משיכות איפה שצריך)

בא נעריך את העבודה? לדעתי 10,000+ תני ללקוחה שלך הזדמנות שניה לחשוב
(אם לא אכפת לה שתשימי מלבן בצבע שחור שיזוז עם המקום אותו צריך לצנזר המחיר כמובן יורד ואיתו ההשקעה המטורפת לדבר הזה)

• הוסף לסימניות
וכן כמה עלי לקחת אם אני מטשטשת בפרימיר עם האפקט של הפיקסלים 5 אזורים בסרט כשכל אחד הוא 10שניות פלוס מינוס?

• הוסף לסימניות
בעבר יצא לי כמה פעמים ל"צנזר" סרטים - ז"א -
לשים ליביות, להלביש חצאיות ועוד...
זו עבודת נמלים, אך אינה אומנות, כך שבד"כ פשוט לוקחים לפי שעות - כל זה במקרה שמדובר על צנזור לשם צנזור, ועדיין, אין צורך במלבן שחור/לבן, אפשר גם ליצור צורה בפוטו שופו ולעוות עם אפקט 8 נקודות חיתוך...
אם זה צריך להישאר פריים אומנותי, אז כמו שTREW כתב, זו עבודה עבודה....
5 אזורים שהם יחד 50 שניות, בצנזור נעים לעין אך לא משוגע - זה לא יותר מ-3 שעות עבודה... ואלי גם זה מידי הרבה.

• הוסף לסימניות
בסרט זה דמיות שזזות וצריך לטשטש את הרגליים, בטן ידיים
אני מטשטשת בעזרת האפקטים הנ"ל שכתבתי , אבל יש המון תזוזות וזה העבודה
300 ש"ח זה בסדר לבקש על זה?

• הוסף לסימניות
אם זה יוצא טוב תראי לכולם, נשלח לך הרבה עבודה במחיר כזה.

סתם.... זה נראה מחיר שול מידי בשביל עבודה כזו, כי תמיד זו עבודה נמלים לעקוב בכל פריים בנפרד.
בפרט בפריימיר כשעושים ללא עקיבה.

• הוסף לסימניות
בעצם איך אני אמורה לעשות עבודה כזו באפטר?
עקיבה אני יודעת , אבל איך בידיוק להתחיל עם זה באפטר?

• הוסף לסימניות
ואם מה עם שמירת העיניים שלך, לזה יש מחיר?
צוחק, אבל ברצינות, בשביל כמה שניות לא עדיף לעשות CUT ולמחוק?

• הוסף לסימניות
אם העבודה היא פריים פריים, אפשר גם בפוטו שופ
ולייצא משם לסרט בחזרה

• הוסף לסימניות
בס"ד
ניתן לבצע עקיבה ע"י תוכנת מוקה
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ON וידיאו;713619:
בס"ד
ניתן לבצע עקיבה ע"י תוכנת מוקה
בהצלחה

כן אבל מדובר בבגדים ולא רק בהחלפת שלט דרכים למשל.

• הוסף לסימניות
זה נשמע עבודה קשה מאד ובשביל שתצא נעימה לעין צריך שעות של עבודה,
אא"כ פחות חשוב הדיוק העיקר ההסתרה. ואז את יכולה לשחק עם פיקסול החלקים.
מה אורך הסרט שמצריך צינזור?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה