כללי צניעות בפרסום (2)

• הוסף לסימניות
הראשונה הכי יפה (החגורה לאורך), השאלה אם זה נקרא המשך לסדרה.
החצאי עיגולים לאורך לא יפים כ"כ.

• הוסף לסימניות
הראשונה הכי מוצלחת (מכל הבחינות...)
רואים ברור מאוד שזה המשך לסידרה
וזה שאין כאן את העיגול, זה אפילו מגוון.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
הראשונה, ללא ספק

• הוסף לסימניות
ברור שהראשון!
איזה רעיונות....

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשונה
איזה יופי של פרסומת

• הוסף לסימניות
הדוג' הראשונה כמובן! מקסים!

• הוסף לסימניות
הראשון הכי, וגם השני מקסים!!!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הראשון...!!!

אבל... אם יש לך קשר לחנות תשכנעי אותם שחגורה שמכריזים עליה שהיא עולה ב- 9.90 ש"ח ועוד מגומי... לא בדיוק עושה לי חשק...(ועוד מעצבים לזה ויזואל שלם...;)) נשמע לי ילדותי וטפשי מידי... ואני מכירה את הסגנון של החנות דווקא לא מתאים להם...

• הוסף לסימניות
הראשונה מדהימה!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיר770;464596:
אהבתי את הראשון...!!!

אבל... אם יש לך קשר לחנות תשכנעי אותם שחגורה שמכריזים עליה שהיא עולה ב- 9.90 ש"ח ועוד מגומי... לא בדיוק עושה לי חשק...(ועוד מעצבים לזה ויזואל שלם...;)) נשמע לי ילדותי וטפשי מידי... ואני מכירה את הסגנון של החנות דווקא לא מתאים להם...

שיר צודקת בהחלט..

אבל מיותר לומר שהמודעה הראשונה מוצלחת?;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה