צעדים ראשונים

• הוסף לסימניות
לאחר לידה 1/2
משהי מכירה את זה?
ביקרה אתכם משהי?
מה זה? מי זה?

• הוסף לסימניות
היה פה דיון על זה לא מזמן משהו על מתנות ליולדת תבדקי.

• הוסף לסימניות
כתבה כאן מישהי שבאה אליה מישהי חרדית
אלי הגיעה דווקא חילונית מאד עדינה ונחמדה

קיבלתי כל מיני דוגמיות ושוברי הנחה - ודברים ממש שימושיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה די;923167:
היה פה דיון על זה לא מזמן משהו על מתנות ליולדת תבדקי.
היה זריקה של השם
לא על ביקורי בית שזה מענין אותי לשמוע

• הוסף לסימניות
אצלי ג"כ היו.
מגיעה אליך הביתה אשה נחמדה, ממליצה לך על מוצרים של כמה חברות ונותנת לך דוגמיות ומתנות קטנות. זה הכל.
כל הסיפור הוא בסה"כ 20-15 דקות, את לא צריכה להערך לקראתה ולא נדרש ממך שום דבר.

ישנה אפשרות ג"כ לארגן קבוצת נשים ולהזמין נציגה שלהם שמדברת בנושא תזונת התינוק. שום- זה לא דורש כלום מהמשתתפות מלמד האזנה לדברי הנציגה, בסיום המפגש מקבלים דוגמיות של מטרנה ומתנות נוספות. מארגנת המפגש מקבלת מתנות ממש משתלמות.

• הוסף לסימניות
זה נורא נחמד.
מגיעה אליך אורחת ומבאיאה לך מתנות
קיבלתי אחרי 2 הלידות
לפני שנתיים לא זוכרת בדיוק
אך מה שאני זוכרת שהם התקשרו להציע לי
ובגלל שהיה שווה אחרי הלידה השניה התקשרתי אני והזמנתי אותם
הם נותנים
דוגמיות של ד"ר פישר
חבילת מטרנה to go
(בעבר הביאו חבילה שלמה של מטרנה)
מארז של האגיס מכיל:טיטולים , מגבונים. משטח החתלה
ומוצץ ובקבוק של mam
שווה!!!!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה