חלבי צעד אחר צעד - מיני-קרואסונים מלוחים בשני טעמים מוצלחים.

@shira bira מה את אומרת, המלית פיצה תלך עם גבינת עיזים כלשהי? וגבינצ טבעונית?...
מנסה להתאים לרגישים לחלב פרה

לצערי אין לי נסיון איתן
אם זה טעים לך במאפים אחרים אז אין סיבה שפה לא יתאים.

נראה מעולה!
אני גם רוצה להכין 2 מילויים, הפסטו לא מאד מתאים לי.
מה עוד אפשר?

איך אפשר להמיר את זה למזונות ??
עכשיו ראיתי את זה. זו שאלה הלכתית ואני מעדיפה לא להיכנס אליה
לחלק מהדעות זה כבר מזונות בגלל החלב ותכולת הסוכר הגבוהה.

יצא מושלם!
IMG_0173.JPG
IMG_0177.JPG
IMG_0183.JPG
IMG_0217.JPG

@shira bira
הרוגלך נראים מעולה
זה טעים גם בלי מילוי?
לא אוהבת גבינות ובדיוק לאחרונה חיפשתי משהו כמו רוגלך אבל בסגנון מלוח
עם בצק רך וטוב

(תחילת הריון והחשקים שלי והטעמים בשגעון מוחלט)

@shira bira
הרוגלך נראים מעולה
זה טעים גם בלי מילוי?
לא אוהבת גבינות ובדיוק לאחרונה חיפשתי משהו כמו רוגלך אבל בסגנון מלוח
עם בצק רך וטוב

(תחילת הריון והחשקים שלי והטעמים בשגעון מוחלט)
לדעתי יהיה תפל במקצת
אלו טעמים את כן אוהבת כרגע?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה