כללי צעד נוסף ב"ה אל עבר הפונט "מצהלות"

• הוסף לסימניות
נו מה קורה?

• הוסף לסימניות
:confused:אין משם תגובה.

• הוסף לסימניות
וזה תשובתם כצפוי
אני מנסה להתמקח

1 = $50
10=$25
20=$20
30=$18
50=$15
70=$13
80=$12
100=$10

• הוסף לסימניות
זה התשובה שקבלתי מהם:

Hi;

The amount of people in the group is not the matter, its how many fonts (mishkalim) they purchase all together, the price list we gave you for the group is made so that when someone buy more fonts the price is dropping for everyone in the group. (So, let say, when the total fonts purchased is 100, it will be $10 per font).

Please take in consideration that we will need to deal with 1 contact person with 1 credit card, & the fonts will then be send to each individual.

Let me know.

All the best
Josh

וזה תרגום באדיבות גוגל

היי;

כמות אנשים בקבוצה לא משנה, שלה כמה גופנים (mishkalim) הם לרכוש הכל ביחד, ברשימת המחיר שנתנו לך לקבוצה הוא עשוי, כך שכאשר מישהו קונה יותר גופני המחיר יורד לכולם ב קבוצה. (אז, בואו נגיד, כשאת הגופנים הכולל שנרכשו הוא 100, זה יהיה 10 $ לגופן).

אנא קח בחשבון שנצטרך להתמודד עם איש קשר 1 עם כרטיס אשראי 1, ואת הגופנים לאחר מכן ניתן תהיה לשלוח אותו לכל אדם.

תן לי לדעת.

כל הטוב
ג'וש

• הוסף לסימניות
בקיצור: הם מתייחסים לקבוצה כאל בן אדם אחד ולא משנה אם כולם קונים משקל אחד. או אחד קונה 10 והשני אחד. והשלישי חמש.
זה באמת מעניין כבר.
אם נגיע למאה משקלים בינינו זה יהיה 10 $ למשקל אפילו פחות מ50ש"ח...
אגב כמה משקלים יש למצהלות?
רק מה הם רוצים להתמודד מול איש קשר אחד.

• הוסף לסימניות
נכון. הם מתיחסים לכל הקבוצה כאל אדם אחד
ומשיהו ירכז את כל הקניה. יתכן שאני או תקוה
נשאר לכם לבחור ולהחליט

http://otzarstock.com/store/gallery.php?gid=79

• הוסף לסימניות
אני מוכן לקנות שם במחיר 10 דולר למשקל 3 משקלים.

• הוסף לסימניות
אני ארצה שני משקלים במחיר הזה

• הוסף לסימניות
גם אני אקח 2 משקלים ב10$ לאחד.

• הוסף לסימניות
נארגן בס"ד משהו מסודר
אני ממתין לתקוה שתגיב

• הוסף לסימניות
האם תהיה אפשרות לבחור פונטים אחרים?

• הוסף לסימניות
מדובר בכל הפונטים שלהם

• הוסף לסימניות
אוקיי, אני אזמין 2-3 משקלים ב-10$

• הוסף לסימניות
ב10$ אני מעוניין בכמה משקלים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה