צעד ראשון
נ נטעלי משתמש מקצוען צילום מקצועי 22/8/21 הוסף לסימניות #2 ווהאוווווווווווווו פשוט שלמות של תמונות התפיסות, הזויות, החשיבה.. הבננות......... מושלם!!! איך עושים את קרני השמש המדליקות האלו?
ווהאוווווווווווווו פשוט שלמות של תמונות התפיסות, הזויות, החשיבה.. הבננות......... מושלם!!! איך עושים את קרני השמש המדליקות האלו?
י ייעל משתמש מקצוען צילום מקצועי 22/8/21 הוסף לסימניות #3 אני אוהבת את המקוריות לא כמו כולם! ממש אהבתי את הסגנון
חנה סלמה משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג כתיבה ספרותית איור מקצועי צילום מקצועי 22/8/21 הוסף לסימניות #4 איזה מתוקק ואהבתי את הרעיון של הסטט
ש שירה קאופמן משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי צילום מקצועי עריכה והפקת סרטים 23/8/21 הוסף לסימניות #6 ואו רעיון יפה! תמונות מהממות רק חבל שהקוף התכלת לא מתאים...
ב ביתיה אלון משתמש מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג צילום מקצועי 24/8/21 הוסף לסימניות #7 נכתב ע"י נטעלי: ווהאוווווווווווווו פשוט שלמות של תמונות התפיסות, הזויות, החשיבה.. הבננות......... מושלם!!! איך עושים את קרני השמש המדליקות האלו? לחצ/י כדי להרחיב... תודב רבה לכולם!! שמחה לקבל ביקורת @נטעלי לגבי הקרני שמש צריך פשוט לסנוור את העדשה מהשמש
נכתב ע"י נטעלי: ווהאוווווווווווווו פשוט שלמות של תמונות התפיסות, הזויות, החשיבה.. הבננות......... מושלם!!! איך עושים את קרני השמש המדליקות האלו? לחצ/י כדי להרחיב... תודב רבה לכולם!! שמחה לקבל ביקורת @נטעלי לגבי הקרני שמש צריך פשוט לסנוור את העדשה מהשמש
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת