דרוש מידע צעיף של כוכבים

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מהמם!!!
הרבה מתח ותפניות לא צפויות בעלילה וגם רגש.
ראיתי פעמיים ולא אכפת לי לראות שוב...
יש הקרנות שלו בחוה"מ?

• הוסף לסימניות
זה סגנון שצועקים כל הסרט?

• הוסף לסימניות
זה סגנון שצועקים כל הסרט?

אכן כן
יש בו מלא קטעים מפחידשים
אני יכולה להזכר באמצ היום ולצרוח
(הגזמה שלי .... (אני לא באמת צורחת ... ולא באמת נזכרת...)אבל בהחלט סרט מענין עם קטעי פחד...[/

• הוסף לסימניות
יאוווווו נשמע טובבבבבבבבבב
כמה אתן שילמתן עליו?

• הוסף לסימניות
אני גם ממש אהבתי אותו.
הוא בהחלט מלא דרמה.
לא זוכרת במדויק את המחיר ששלמתי עליו כנראה משהו 35 פלוס מינוס.

• הוסף לסימניות
אני לא אהבתי אותו
הוא גם נורא קצר(נראה לי שעה)
אבל ראיתי אותו לפני כמה שנים וזוכרת את ההלם של מה כבר נגמר ;) ;) ;)

• הוסף לסימניות
אני אהבתי, הוא היה מאד יפה ושונה מאחרים

• הוסף לסימניות
יש הקרנה שלו בחול המועד?
באיזה עיר?
חולמת לראות אותו שוב הוא מדהיםם

• הוסף לסימניות
סרט נחמד ושונה מהאחרים.
מדומין מאד מאד.
הרבה מתח.
שחקניות טובות.

• הוסף לסימניות
על הדרך,
יש למישהי טריילר לסרטים החדשים- אש באוויר, להפוך את העולם ומה שמו השלישי?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה