דרוש מידע צפוניים ?? אין חלב , מחפש ולא מוצא , אולי ידוע איפה יש ??

• פותח הנושא 90635
  • פורסם בתאריך
בקרית אתא היה חלב גם במאפיית ברכת משה ליד קניון כפיר ----זה היה ביום חמישי....

בחריש יש חלב בשפע
בחנויות מעיין 2000 וכן בסופר שווה

בקרית אתא היה חלב גם במאפיית ברכת משה ליד קניון כפיר ----זה היה ביום חמישי....
נכון מאד ופשוט חטפו הכל לא השאירו כלוום
אתמול הייתי בברכת משה כל המקרר ריק מחלב, רק שקיות שוקו

נו מה אתם מציעים צפוניים
אולי הייתם באיזה חנות הבוקר בקרית אתא או ברכסים ויש חלב
השמח לשמוע, שלא הסע סתם

נו מה אתם מציעים צפוניים
אשמח לשמוע, שלא אסע סתם
אולי שמישהו יעשה איתך חסד ויקנה לך איפה שמוצא ואתה תיסע לקחת ממנו שלא יקרה לך כמו הסיפור של מרתא בת ביתוס...

הסוד- הוא ללכת ב8:00 בבוקר- אז יש אספקה בכל החנויות-בכל הארץ, ולהבין שזה נגמר כבר ב9-10

נו מה אתם מציעים צפוניים
השמח לשמוע, שלא הסע סתם
אני הייתי היום בבוקר (8:15 אולי כבר נגמר מאז) בנתיב החסד חיפה הגיע כמות גדולה של חלב קניתי כמות לכל מקרה שלא יהיה

עכשיו הייתי ביש בשכונה בקרית אתא ואין חלב בכלל
איפה כרגע יש משהוא יודע ?? מיואש לגמריי

תקנו חלב סויה של תנובה בטעם וניל זה הכי טעים מכל התחליפים מנסיון!!

השגנו חלב!!
של יטבתה
גם אנחנו השגנו סוף סוף חלב יוטבתה , אבל הוא מאד שומני ולא טעים בעליל , אבל אין ברירה מה עושים בשביל קפה מורידים את השמים

היום אחרי הצהריים שמעתי מאנשים שקנו בירושלים חלב
ואמרו להם בסופר שזה מוגבל 3 חלב לאדם לא יותר..

לא נכון הוא לא כזה גרוע
מה שבטוח הרבה יותר טעים מסויה
נכון הוא יותר טעים מסויה אבל עדיין הוא לא טרה ולא תנובה

והיום סוף סוף השגנו חלב , שלחו לנו מירושלים , ואמרו לנו מוגבל ל3 יחידות לאדם זה כלוום אבל מה לעשות

רציני שיש עדיין מחסור גם במרכז?
לפני כמה שעות הייתי ברמי לוי בירושלים והיו כמויות עתק של חלב.

רציני שיש עדיין מחסור גם במרכז?
לפני כמה שעות הייתי ברמי לוי בירושלים והיו כמויות עתק של חלב.
אז כנראה הגיע נגלה ועוד מעט זה מתחסל
זה מה שקורה שפתאום מגיע מלא חלב ונגמר , ושהוא נגמר זה לכמה ימים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה