רופא צפורן חודרנית בירושלים

• הוסף לסימניות
מחפשת פודיאטור או פדיקוריסט שמתמחה בציפורן חודרנית לבחור באזור גבעת שאול או הר נוף-מכירים אולי?ממאוחדת או פרטי.
דר' לוי ממאוחדת יש תור רק עוד המון חודשים.....

• הוסף לסימניות
מחפשת פודיאטור או פדיקוריסט שמתמחה בציפורן חודרנית לבחור באזור גבעת שאול או הר נוף-מכירים אולי?ממאוחדת או פרטי.
יש לי תור מוזמן ד"ר לד"ר גרינברג
הוא מנהל מרפאת רגל במאוחדת ככל הידוע לי
ככל הנראה לא נצטרך את התור
אם מעניין אותך תנסי לראות איך אפשר להעביר את התור
מקבל בסורוצקין
התור מחר בערב בשעה 19.40

• הוסף לסימניות
יש לי תור מוזמן ד"ר לד"ר גרינברג
הוא מנהל מרפאת רגל במאוחדת ככל הידוע לי
ככל הנראה לא נצטרך את התור
אם מעניין אותך תנסי לראות איך אפשר להעביר את התור
מקבל בסורוצקין
התור מחר בערב בשעה 19.40
עדיין אקטואלי?
יכול להיות שאני רוצה

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות עדיף למישהו עם זמינות תודה

• הוסף לסימניות
כל משהו שהוא לא כירורג של הקופה
פשוט לא
תתעקשי ותהפכי את העולם לכירורג מהקופה כל השאר פשוט חרטא

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תראה אני סבלתי מזה הרבה זמן ועברתי אצל כמה שעשו לי ולא עזר לי כלום עד שהגעתי לקרייזמן ואני מה יגיד לך ''אלק ממוחה'' חוץ ממה ששילמתי לו הרבה כסף לא היה לי כלום מזה הכל חזר עד שהגעתי למישהו בשם בלום ומאז בכל הצדדים שהיה לי ציפורן חודרני נעלם עד עכשיו ברוך ה' וההסבר לזה הוא מאד פשוט כי כל הרופאים וגם קרייזמן הם פשוט מורידים לך את הציפורן שעושה את הבעיות ואתה סיימת עם זה ,מה הבעיה? הבעיה היא שהציפורן גוגל עוד פעם ויש פעמים שהוא פשוט חוזר ונכנס בבשר ואז אתה מגיע עוד פעם אצל ה''ממוחה'' ועושה לך עוד פעם את אותו פעולה וחוזר חלילה וככה היה אצלי,בא הבלום הזה ואחרי שהוא מסיים לגזור את הציפורן הוא אומר לך תחזור אלי בעוד חודש וככה עוד חודש אחרי שהציפורן התחיל לגדול טוב הוא בודק לך אם הכל טוב ואין חריגות והוא שם לך צמר גפן איפה שזה גודל ולכן יש הפרדה בין הציפורן לבשר ואין אפשרות לחדור לבשר וכן הלאה עוד חודש והוא רואה שהכל טוב שהציפורן גדל עד הסוף וזה לא חוזר מניסיוני המר שסבלתי הרבה זמן נכון שזה יכול לעלות בסביבות הארבע מאות ש''ח אבל זה שווה כל מחיר במקום לזרוק בפך לממוחים

• הוסף לסימניות
בירושלים במרפאת רפואית ברוממה
ד"ר ליבמן 025668888
מכיר הרבה מאוד שמרוצים ממנו !
בהצלחה ורפואה שלמה .

• הוסף לסימניות
בירושלים במרפאת רפואית ברוממה
ד"ר ליבמן 025668888
מכיר הרבה מאוד שמרוצים ממנו !
בהצלחה ורפואה שלמה .
סליחה על שאני יאכזב אותך גם אצלו הייתי ואותו דבר הכל חזר, אגב בלום נמצא בביתר או במודיעין עילית פלאפון שלו זה 0532470626 מניסיון ממולץ לבזבז כמה שעות של נסיעה עד שמה ולא לבזבז זמן וכסף וצער לאחרים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה