צפיה מרחוק מצלמת IP

• הוסף לסימניות
יש לי מצלמת IP PnP
אני מצליחה לצפות ולשלוט בה דרך המחשב שמחובר לאותו ראוטר של המצלמה.
(עם תוכנה בשם IP camera super client PnP )

איך אפשר לצפות ולשלוט גם דרך מחשבים אחרים?

(המצלמה עצמה לא מגיעה עם תוכנה למחשב, אלא רק עם אפליקציה לסלולרי, מה שלא עוזר לי)

תזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
לפני שאני עונה חשוב לי להבהיר שאני עונה מסברא ולא מידיעה

אם בסופו של דבר המצלמה מחוברת לראוטר, ניתן להתחבר ל IP הציבורי של המודם-ראוטר מכל מחשב שהוא, ויש להגדיר בראוטר שיפנה אוטומטית את החיבור הנכנס מהפורט הרלוונטי אל המצלמה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
אשמח לנסות אבל אני ממש בורה בזה:

המצלמה אכן מחוברת לראוטר,
איך ניתן להתחבר ל IP הציבורי של הראוטר ממחשב אחר?
ואיך אני מגדירה בראוטר את הפניית החיבור הנכנס?

• הוסף לסימניות
עליך לבדוק מה ה IP הציבורי שלך - פשוט כתבי בgoogle
what is my ip

לגבי ההגדרה בראוטר תצטרכי תמיכה מטכנאי או אפילו מהחברה שהתקינה לך את זה - זה מגיע לך !

• הוסף לסימניות
בגדול צריך לבדוק בראוטר מה הip של המצלמה, ולהתחבר לאותו IP.

• הוסף לסימניות
מה שצריך זה הפניית פורטים בראוטר IP הפנימי של המצלמה,
כמובן שצריך לוודא שהספק עם IP חיצוני קבוע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה