צ'פים בסוודר חדש!!

• הוסף לסימניות
סוודר ממש חדש שכובס פעמיים ושמתי אותו במייבש,כולו מלא בצ'פים ברמה כזו שא"א ללבוש אותו..
יש למישהי אולי פתרון איך להציל את הסוודר?שנוכל לזכות ללובשו פעם נוספת..:rolleyes:
אשמח לשמוע את תשובותיכן המעשיות והמחכימות..

• הוסף לסימניות
אפשר לעבור על הבד עם סכין גילוח חד פעמי

• הוסף לסימניות
אני ניסתי- עובד מעולה.

• הוסף לסימניות
הכי חכם זה לחזור לחנות ולקבל זיכוי.
חנויות שמכבדות את עצמם מזכות על ציפים.

• הוסף לסימניות
מירי 456 אין עליך!
עכשיו סימתי זה יצא חדש!!
כמעט והתיאשתי..אין על פרוג!!

• הוסף לסימניות
אני מגלחת סוודרים וסריגים עם מכונת תספורת 00 בזהירות!
יוצא כמו חדש!!!

• הוסף לסימניות
תקחי בחשבון שאולי תצטרכי לעשות זאת אחרי כל כביסה...
לא עדיף להחזיר וגמרנו?

• הוסף לסימניות
סודר לא כדאי ליבש במיבש!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 3012;1205092:
אני מגלחת סוודרים וסריגים עם מכונת תספורת 00 בזהירות!
יוצא כמו חדש!!!

עשיתי את זה פעם אחד! וזה עשה לי חורים בבגד! ולא היה לי מה לעשות איתו חוץ מלזרוק לפח!

• הוסף לסימניות
בדיוק שבוע שעבר שמעתי שכדי למנוע צ'פים בסריגים כדאי לכבס אותם על הצד ההפוך בתוך רשת, עדיין לא ניסיתי אבל הבנתי שזה ממש מוצלח.

• הוסף לסימניות
יש מכשיר צ'פים - פשוט מדהים, אמא שלי 'נתה את זה לכל הזוגות לכבוד פורים. מאז כל פעם שיוצא צ'פים אני ממש לא נבהלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קטיפה;1205781:
יש מכשיר צ'פים - פשוט מדהים, אמא שלי 'נתה את זה לכל הזוגות לכבוד פורים. מאז כל פעם שיוצא צ'פים אני ממש לא נבהלת.

נראה לי שבאיקאה אפשר לרכוש אותו

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא ליבש סוודר טוב במיבש. חנויות לא יתנו על זה זיכוי, זה הורס את הבגד במפורש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה