שיתוף מקודם צפי: הבית שלי חייב להיות בטוח! – הגיבי ואולי תזכי בשואב-שוטף שישנה את חייך!

אשכול פעיל - מכיל תוכן שיווקי
מצב
הנושא נעול.
למדתי בסמינר
כל סיפור שאני שומעת על מישהו שהציל חיים כי ידע עזרה ראשונה מעלה את המודעות לחשיבות

1. במקום עבודתי הקודם לפני כ3 שנים עברתי קורס עזרה ראשונה מקוצר.
2. היינו אצל סבתי ע"ה באחת השבתות, ובאמצע הסעודה היא נחנקה מהאוכל והחלה להשתעל בלי נשימה,
אני עמדתי מהצד והרצתי בראש איך עושים היימליך למקרה שהיא כבר לא תצליח להשתעל, הייתי בהיכון...
ב"ה היא התגברה על זה לבד, אבל המקרה הזה חידד לי את העניין, שידע יכול להציל חיים!

למדתי עזרה ראשונה בסמינר
השתמשתי בטיפול בכויות
וכן בילדה שהיה נראה שאיבדה הכרה

לא למדתי (וישר כח על המיזם שהעלתם פה. ואציין שזו שאלה הלכתית והשקפתית, אם צריך ללמוד ע"ר. ובפרט אברך שעוסק בתורה. וכ"א ינהג כפי רבותיו).

אך אשתי שתחיה למדה. ופעמים שאני מוצא את עצמי עוזר לה...
השבוע טיפלתי בחתך עמוק בגבה שנוצר מ-יויו סיני שילד זרק באוויר ופגע בחברו
לפני זמן מה טיפלתי בזקן שאף מהמדרכות של ב"ב לתוך הכביש...
וכד'.

סיפור השגחה פרטית מדהים(!!!) על הצלה מצורף:
מצווה להעביר הלאה לזיכוי הרבים עם שמירה על זכויות היוצרים!

(אגב... ניתן להשיג חוברות ע"ר יוקרתיות ותיקי ע"ר מאובזרים ונוחים ב: ak1221tk גימל)

קבצים מצורפים

• ‏‏תוכנית חלופית.pdf
    KB 255.3 · צפיות: 29
  • מודעה1.jpg
    מודעה1.jpg
    3.2 MB · צפיות: 18
נערך לאחרונה ב:
הביאו לנו קורס עזרה ראשונה למי שרצה מטעם העבודה
חשוב מאד!!

ילדה קבלת התקף אפילפסיה לידי ברחוב
וידעתי מה לעשות ואיך לפעול

למדתי בטיפת חלב בירושלים לפני כמה שנים קורס ע"ר
אבל הייתי רוצה ללמוד שוב

שלום, רואה זכות להגיב בפורום הזה, בפרט על הנושא שכל כך קרוב לליבי.
שמי רפי יוז'וק, אני בתחום של הגשת עזרה ראשונה כבר מעל עשור, כיום חובש בכיר, נהג טיפול נמרץ, תורן במוקד 101 של מד"א ומדריך קורסים בכל הרמות מטעם מד"א וחברות נוספות.
המשפט ששגור אצלי תמיד זה: ''החייאה, כולם חייבים לדעת!'', והמון דם נשפך בגלל שלא כולם יודעים, אני כותב מכאב, אבל זה מה שאני רואה בשטח...
לפעמים יש לי תחושה שהקב"ה שם אותי בעולם כדי לתקן את הנושא הספציפי הזה, אני משתדל להתמסר לכך הרבה.
אז קודם כל שאפו ענק לכותבים ולכותבות שמשתפים סיפורים אישיים, אנשים קוראים את זה ומבינים את החשיבות של לימוד עזרה ראשונה, לכל הפחות - בסיסית.
לגבי נושא של אומץ לפעול בשעת האמת, קשה לענות על זה באופן ברור וזה גם תלוי באישיות, אני משתדל בכו"א להעביר בקורסים שאני מדריך שיעור אחד שנקרא ''שיעור דמיון מודרך'' שם אני מתאר לחניכים בצבעים חיים התקלות שלהם באירוע חירום, כיצד הם ניגשים וכיצד מטפלים.
כמובן שבסיום השיעור אני ממליץ לחניכים לעשות עם עצמם 'דמיון מודרך' ע"מ להיות מתורגל בכל מצב.
הפידבקים שאני מקבל מחניכים מרגשים מאוד, וכמעט אין יום בלי שיחה מחניך שמספר בהתרגשות על אירוע שהוא סייע בו, או להתייעץ על אירוע שהוא מטפל וכדו'.
אשמח לייעץ בנושא קורסי עזרה ראשונה, או מי שמעוניין לתאם קבוצות או להצטרף לאחד הקורסים הקרובים (יש לנשים, גברים בהפרדה, לפני ובמהלך בין הזמנים הקרוב).
ואגב, ידיעה חשובה, בעיקרון מומלץ ללמוד עזרה ראשונה בגיל 15, אך הדרכתי גם נערים צעירים מכך, (בעצמי עברתי קורס ע"ר בגיל 12...)

0533562608 (7150702 שטרודל ג'ימייל נקודה קום)
אני למדתי אלו מטעם עיריית מודיעין עילית כעת הוא פותח עוד קורסים מומלץ ללכת.
קוס החייאה.jpg

למדתי עזרה ראשונה.
הבן שלי קיבל כוויה בידיים ומרוב דעות מה לעשות הייתי מבולבלת... וראיתי כמה חשוב לדעת מה לעשות ולא להתחיל אז לבדוק ולברר...
אה אופס רואה שההגרלה כבר הייתה....

💦 עדכון חשוב לגבי הגרלת השואב השוטף! 💦
ההתרגשות בשיאה – קיבלנו סיפורים מרגשים במיוחד, עם תובנות מרגשות על למידה, אחריות והשגחה פרטית.
הגרלה הייתה אמורה להיערך אתמול – אך בשל העומס וסיבות טובות 😉 – נדחתה ליום ראשון הקרוב.
📌 זה הזמן האחרון לוודא שהשארת תגובה עם שני הדברים:
  1. צעד בטיחותי שעשית בנושא למידת העזרה הראשונה
  2. סיפור השגחה פרטית בו הידע עזר לך בפועל בהצלת חיים.
ביום ראשון נכריז על הזוכה המאושרת 🎉
בהצלחה לכולן – ותודה על השיתוף המרגש!

האמת, שעצרנו מפעילות המשרד.
הקפאנו הכל
וספרנו עד עשר.
עיניים עצומות, תפילה חרישית
מי הזוכה המאושרת????
התגובות זרמו ללא הפסקה:
וכן, בקשות כמו:
* תני לי את ההזדמנות לבטח את הבית שלי עם שואב שוטף... אני רוצה לזכות:)
* הלוואי שהבת שלי תפסיק להחליק על רצפה רטובה – השואב יציל אותנו:)
* זה לגמרי שלי. אני רק צריכה שתכתבי את השם שלי על זה:)
זכו לקריצה מהדהדת...
והנה היא -
שרי -
s0548***<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לתוספת השתדלות קטנה – לבית הרבה יותר בטוח.

בטבעי שלנו – אנחנו עושות השתדלות.
מרחיקות סכנות,
יודעות לזהות כשמשהו פשוט לא "מרגיש לי טוב".
אנחנו אימהות מסורות – ואין לנו רגע דל.
וזה רק בטבעי –
שכשמישהו מושיט לי גלגל הצלה – אני תופסת אותו בשתי ידיים.
שימו לב, יקרות:
לקראת בין הזמנים –
זה בדיוק הזמן להכין את עצמי.
בקורס, קליט, בגובה העיניים –
עם כל הידע שאני צריכה כדי לדעת לטפל ביקרים שלי - שלא יקרה...(!!!)​

הזדמנות מיוחדת:
כל 10 משתתפות חדשות נכנסות להגרלה
על ערכת עזרה ראשונה ביתית – במתנה!
מה שמגדיל משמעותית את הסיכוי שלך
לטייל בבין הזמנים בראש שקט ובטוח.
ADKq_NZsDU9yZWajJqf-ErQCxZVhxBXtakH8zWUr-9rGwmbzXDlriMjPgoJUxX67WRNJ_vywlExxDgg3UBAUTmDJk0MtP1Fj7xBzbGL5Dy94L0OQfSwEenMcCM-6b8BNulKOq5xcXkx1uQ-n-06aedgTonoJZTmNsmM0fjm_sYPkEGz4Gwl7B3U_9v8ejaAcZQS2aM1ls-TV2W6SBZf6eI6Cmz_SMDNkeWaYPICQYrNFn4wxVDWq6EzvTXp3qrHHz7c=s0-d-e1-ft

לקבוצות החדשות הנפתחות בשבועות אלו ממש!
צרי קשר עם מירי, אחראית אגף הדרכה: 055-6706460
ותוכלי גם את לדעת להציל חיים!

אין על היחידה בשטח
מארגנים בבית שמש עכשיו קורס חובשות מטורף , כייפי, טעים ,חוייתי וכמובן מקצועי ...
דברו איתי או איתם

דבורי, משתלמת קורס חובש משתפת בארוע מצמרר שזכתה להציל בו חיים:
עמוד 559-01.jpg

רוצה להפוך למובילה אמיתית בשטח?

ההרשמה למחזור הבא בעיצומה –

והמקומות מוגבלים.

אם את מחפשת קורס שיקפיץ אותך קדימה – מקצועית, ערכית ואישית –

זה הזמן להצטרף!

02-5906767

לסרטון החדש של היחידה בשטח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה