נכתב ע"י YochiS;1510026:תמונה מיוחדת מאד מאד!
אהבתי שהצללית שלה מאד ברורה.
וזה באמת ענף קשה...
נכתב ע"י קקטוס;1510990:אני אוהב כאן את המינימליזם
אולי הייתי משפר את המיקום של הציפור, כי הענף שחותך אותה, מציק לי מעט.
נכתב ע"י אגם;1511086:גם לי זה הפריע.
נכתב ע"י RacheliM;1511094:אז תורידי אותו בPS.
נכתב ע"י אגם;1511098:לא חוכמה...
שם יכולתי להוסיף גם קן...
נכתב ע"י RacheliM;1511103:החוכמה היא להוציא תמונה מושלמת.
ובגלל שהציפור לא שיתפה איתך פעולה או שאת היית חסרת סבלנות לחכות שתזוז או שסתם במקרה יצאה לך כזו תמונה (מחקי את המיותר) את יכולה פשוט להשתמש בכלים שכמעט תמיד ישמחו לבוא לעזרך...
במקרה שמדובר בצילום, לא אמורים לשנות אותו בפוטושופ. (אני לא מדבר על עריכת צבע או משהו כזה)נכתב ע"י RacheliM;1511103:החוכמה היא להוציא תמונה מושלמת.
ובגלל שהציפור לא שיתפה איתך פעולה או שאת היית חסרת סבלנות לחכות שתזוז או שסתם במקרה יצאה לך כזו תמונה (מחקי את המיותר) את יכולה פשוט להשתמש בכלים שכמעט תמיד ישמחו לבוא לעזרך...
נכתב ע"י קקטוס;1511113:במקרה שמדובר בצילום, לא אמורים לשנות אותו בפוטושופ. (אני לא מדבר על עריכת צבע או משהו כזה)
את פשוט מתבלבלת בין שני מקצועות.
היא עוסקת בצילום.
את עוסקת ב"הוצאת תמונות מושלמות"
ובמקצוע שלך פוטושופ הוא כלי לגיטימי עד הכרחי.
נכתב ע"י אגם;1511110:יכולהיות.
אבל אז הפורום שהייתי בוחרת להעלות את התמונה,
הוא עיצוב גרפי ולא צילום.
לא הבנת, לא חשוב.נכתב ע"י RacheliM;1511134:אנחנו כבר הרבה שנים אחרי עידן הפילים.
ורק ממשיכים להתקדם ולהשתדרג...
מי שמתעקש להשאר במקום דרוך ולא להתקדם עם הטכנולוגיה רק יפסיד מזה בסוף.
כרגע היא מצלמת ציפורים,
עוד רגע היא תתחיל לצלם גם אנשים.
אני רוצה לראות בילד הראשון עם הנזלת הכרונית את התמונה שתצא לה ומה היא תעשה איתה לשם קדושת ערכי הצילום.
אל תשכחי לשלוח לי קישור לעריכה גרפית לראות את זה שם,כי אני לא מציצה שם באופן קבוע...
'המטרה מקדשת את האמצעים'.
נכתב ע"י קקטוס;1511155:לא הבנת, לא חשוב.
את עושה את מה שאת עושה באופן מעולה.
אבל תפרידי בין הדברים.
צילום אמנותי הוא מקצוע אחד.
יצירת תמונות מושלמות תוך כדי שימוש בצילום, הוא מקצוע שני.
אני כנה עם עצמי לגמרי, אני רק עושה את ההפרדה.נכתב ע"י RacheliM;1511179:אני חושבת שמי שלא מבין פה זה דוקא אתה...
חבל רק שאתה משתדל להרוס לאחרים עם השקפות משונות שלא רואים בהם תוצאות טובות בשטח...
תהיה כנה עם עצמך,ותבין על מה אני מדברת.
כשנראות (בשורוק) היא קודש קודשיםנכתב ע"י RacheliM;1511179:אני חושבת שמי שלא מבין פה זה דוקא אתה...
חבל רק שאתה משתדל להרוס לאחרים עם השקפות משונות שלא רואים בהם תוצאות טובות בשטח...
נכתב ע"י קקטוס;1510990:כי הענף שחותך אותה, מציק לי מעט.
נכתב ע"י אגם;1511086:גם לי זה הפריע.
נכתב ע"י קקטוס;1511197:אני כנה עם עצמי לגמרי, אני רק עושה את ההפרדה.
(ד"א אני בעצמי לומד בקורס פוטושופ לצלמים, כך שאני לא מזלזל בתחום, רק מפריד)
נכתב ע"י RacheliM;1511179:אני חושבת שמי שלא מבין פה זה דוקא אתה...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים