עזרה צ'ק הופקד קודם זמנו- מה דינו?

• הוסף לסימניות
צ'ק שהופקד קודם זמנו (כיום קודם), ונדחה
מה קורה איתו?
איפה הוא? ומה הבנק עושה איתו?
פועלים

• הוסף לסימניות
צ'ק שהופקד קודם זמנו (כיום קודם), ונדחה
מה קורה איתו?
איפה הוא? ומה הבנק עושה איתו?
פועלים
הבנק לוקח עמלת פקדון ויפקיד אותו בזמנו. (נראה לי שכך כתוב באתר כשמפקידים את הצק', אבל אנילא בטוח).

• הוסף לסימניות
לך לבנק לבקש את השיק
בפאגי מתקשרים ללקוח

• הוסף לסימניות
בדיוק קרה לי לפני שבועיים בפועלים.
זה מופיע אצלם כמו כל צ'ק שלא הופקד טוב והוא נשלח יחד עם כל הצ'קים למסלקה ואחרי כמה ימים חוזר שוב לסניף ואז מתקשרים למפקיד הצ'ק שיבוא לקחת אותו. (זו סתם רוע לב או טפשות שהם לא ממתינים יום אחד ומפקידים אותו וזהו, אבל זהו המצב)
היה לי חבר שבמקרה דומה הם התיחסו לזה כמו צ'ק לגביה מאוחרת שגבו לו על זה 10 ש"ח.

• הוסף לסימניות
בדיוק קרה לי לפני שבועיים בפועלים.
זה מופיע אצלם כמו כל צ'ק שלא הופקד טוב והוא נשלח יחד עם כל הצ'קים למסלקה ואחרי כמה ימים חוזר שוב לסניף ואז מתקשרים למפקיד הצ'ק שיבוא לקחת אותו. (זו סתם רוע לב או טפשות שהם לא ממתינים יום אחד ומפקידים אותו וזהו, אבל זהו המצב)
היה לי חבר שבמקרה דומה הם התיחסו לזה כמו צ'ק לגביה מאוחרת שגבו לו על זה 10 ש"ח.
ויש עם מי לדבר?
או שהרגולציות הללו יעלו יותר משווי הצ'ק יחד עם כל הכאבי ראש?
יש למישהו מענה אנושי שם בפועלים?

• הוסף לסימניות
אין עם מי לדבר. אני לא יודע מה קורה בבנקים אחרים אבל בפועלים השירות הוא קטסטרופה.
מה שכן אפשר זה לכתוב הודעה לבנקאי דרך האתר, ותוך יומיים שלוש הם מתיחסים אליך, אבל לא בטוח שזה יועיל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה