צק נמשך לפני הזמן הרשום בו - אפשר לתבוע את הבנק?

• הוסף לסימניות
באם נמשך צ'ק שלנו, שהיה רשום לתאריך מסוים, שבועיים ימים קודם התאריך - האם זו עילה לתבוע את הבנק?
אין לי עניין להציק למפקיד, או שיחזור הכסף או משהו, השאלה אם אפשר להרוויח מזה משהו, כי זה נשמע לי כמו פשלה גדולה של הבנק, שיכלה לעשות לנו הרבה כאב ראש.
מישהו מבין בזה?

• הוסף לסימניות
אפשר לנחש איזה בנק זה?
תן לי לנחש שזה לא לאומי, פועלים, מזרחי, דיסקונט...

• הוסף לסימניות
ובכל זאת זה לא קרה אצלם עד היום. ודווקא היו מקרים שהחזירו צ'קים על שטויות (החתימה לא זהה בדיוק לזו שבדוגמית שלהם, למשל).

יש מצב לקבל משהו אם נתבע?

• הוסף לסימניות
לא כדאי לא משתלם הבנק יסחוב זמן וגם מה זה כבר יכל לעשות כמה פיצוי אפשר לבקש על זה מקסימום הבנק יקבל קנס אבל לא אתם תהנו מזה

• הוסף לסימניות
באם נמשך צ'ק שלנו, שהיה רשום לתאריך מסוים, שבועיים ימים קודם התאריך - האם זו עילה לתבוע את הבנק?
אין לי עניין להציק למפקיד, או שיחזור הכסף או משהו, השאלה אם אפשר להרוויח מזה משהו, כי זה נשמע לי כמו פשלה גדולה של הבנק, שיכלה לעשות לנו הרבה כאב ראש.
מישהו מבין בזה

לדעתי זה ממש לא בסדר מצד הבנק.
לכל בנק יש מערכת פיקוח כזו (לא זוכרת את השם המדוייק)
הייתי ממליצה לך להפנות אליהם את תלונתך בכתב.

אני לא יודעת מה זה יתן (במה כבר הם יכולים לפצות אותך?) אבל אולי שווה לנסות.

• הוסף לסימניות
לי נראה שבנקים זו מערכת משומנת היטב בעלת סוללת עורכי דין שמוכנים לכל תביעה ש(לא) תבוא.
לדעתי, כדאי לך לעשות מה שרובנו עושים, בולעים את הרוק וממשיכים הלאה. להכנס איתם עכשיו למשפט של כמה שנים בשביל כמה אלפי שקלים (במקרה הטוב) זה לא כדאי מבחינה כלכלית (הזמן שתשקיעו על זה גם שווה כסף + עו"ד + הוצאות משפט) ולא מבחינה נפשית (לחץ, מתח וכו').
אם ממש קשה לכם לעבור לסדר היום אולי כדאי שתשלחו מכתב מעו"ד בו אתם מודיעים על כוונה לתבוע את הבנק על המקרה הנ"ל אך אתם מוכנים להגיע להסכם מחוץ לבית המשפט. אז או שהבנק יבוא לקראת הסכם, או שהוא יתעלם ויחכה לראות אם תלכו למשפט, ואם לא תעשו את זה תהיו מבחינתו כ"כלב נובח לא נושך"...
בהצלחה בכל מקרה...

• הוסף לסימניות
או שכדי להרגיע אותכם הם יתנו לכם כמה שנים פטור מעמלות או משהו דומה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה