דרוש מידע צק פיקדון מרחוק - איך יכולים לקבל???

• הוסף לסימניות
אני בעלת עסק להשכרות.
התנאי שלי להשכרה הוא קבלת צק פיקדון מראש.
הבעיה היא שלפעמים הסחורה מגיעה אל הלקוחות דרך שליח חיצוני, מה שאומר שאין לי דרך לקבל מהם צק פיקדון.
האם יש איך לפתור את זה?

• הוסף לסימניות
נראה לי שאפשר להפקיד דרך האפליקציה רק אם יש לך את הציק,
א"א להפקיד עם תמונה.

• הוסף לסימניות
קרה לי כזה מקרה (ששכחתי להביא צ'ק פיקדון) ושלחתי צילום
יותר מזה -
פעם אחת הוצרכתי לתת צ'ק למישהו שהיה באותו הזמן בחו"ל, הוא ביקש שאשלח לו צילום של הצ'ק, והוא הפקיד את זה, למרות שהצ'ק נשאר אצלי.
מה שאומר שדרך האפליקציה אפשר להפקיד גם עם צילום צ'ק
(אבל רק דרך האפליקציה, לא דרך האתר)

• הוסף לסימניות
בחדרי מחשבים יש עמדות הפקדה.
אני משערת שאם סורקים את הצ'ק והוא מופקד,
אפשר באותה מידה לסרוק צילום שלו.

• הוסף לסימניות
מניסיון, אפשר להפקיד צילום של הצ'ק, בתנאי שהבנקאי שמאשר את ההפקדה לא ידע שזה צילום.
צילמתי צ'ק מטלפון אחר, וכשראו את המסגרת של הטלפון החזירו את הצ'ק בתואנה שצריך להפקיד את הצ'ק המקורי, וכשצילמתי את המסך בלי שיראו שזה ממסך, זה עבר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה