צק' שחזר מי מכיר

• הוסף לסימניות
שלום
כנראה הבנק החליט להשלים הכנסה ומחפש כל עילה להחזיר שיקים בכל זאת עמלה לעמלה מצטרפת והחזירו לי צ'ק על אי דיוק בחתימה שחתמתי הי שם במילניום הקודם עכ"פ החזירו לי צ'ק והמוטב אומר שהיום לא מחזירים את הצ'ק אלא צילום
איך זה עובד היום ואיך אני מוודא שלא ידרשו ממני שוב את תמורת הצ'ק

• הוסף לסימניות
בוודאי שמחזירים את הצ'ק פיזית. אחרת איך תתקן אותו?
הוא צריך לגשת לבנק. או להמתין כמה שבועות לשליחת הצ'ק בדואר.
אם הוא מבקש העברה, תתעקש על כך שיצלם את הצ'ק קרוע.

• הוסף לסימניות
בוודאי שמחזירים את הצ'ק פיזית. אחרת איך תתקן אותו?
הוא צריך לגשת לבנק. או להמתין כמה שבועות לשליחת הצ'ק בדואר.
אם הוא מבקש העברה, תתעקש על כך שיצלם את הצ'ק קרוע.
כיום בדר"כ לא מחזירים צ'קים פיזי.

ואיך אני מוודא שלא ידרשו ממני שוב את תמורת הצ'ק
צריך להגיע להסדר חתום עם מקבל הצ'ק שקיבל את המגיע לו ולא יתבע שוב.

• הוסף לסימניות
אני יודעת שבבנק לאומי לא יחזירו לו את הצ'ק
מסתבר שגם בשאר הבנקים.
מה שאתה יכול לעשות לבטל את הצ'ק ולעשות לו העברה,
ככה תחסוך את המעקב...

• הוסף לסימניות
הצ'ק עצמו חזר, הבעיה שלא יגיע מחר מישהו ויציג גם הוא צילום ויבקש את התמורה אין איזה פרוצדורה ? בעבר היו משלמים רק אם היו מחזירים את הצ'ק עצמו כך היו בטוחים שלא יתבעו שוב

• הוסף לסימניות
א"א להפקיד צילום צ'ק, מפקידים צילום של הצ'ק המקורי. בכל מקרה תוכלו לבטל את הצ'ק כדי שלא תהיה שוב עמלה אם ינסו להפקיד.

ובכל מקרה בהוצאה לפועל אם זה יגיע לשם, תוכלו להציג את הצ'ק המקורי שהוא אצלכם, וחתום מעליו מאחורה ע"י המוטב שקיבל את התמורה.

• הוסף לסימניות
כיום בדר"כ לא מחזירים צ'קים פיזי.
בפועלים,
לפני שנה החזירו לי צ'ק עם שגיאה בחתימה. ( אני הייתי המוטב)
קיבלתי העברה והחזרתי צ'ק קרוע לבעל הצ'ק.

אגב, צ'ק שהתבטל עדיין תקף בהוצל"פ!! כל עוד לא הוכח ששולם.
וגם עלול לחזור מסיבת אכ"מ אם יופקד שוב ולא יהיה מספיק כיסוי.( עמלות וכו')

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה