צ'ק שנפדה על סכום אחר ממה שכתוב בו

• הוסף לסימניות
שלום!
סיפור מוזר.
רשמתי צ'ק על סכום מסוים לדוגמא 59.8
ואני מגלה שיצא לי מהחשבון על הצ'ק הזה 598 ש'.
אני מתקשרת לבעלת החנות שקיבלה את הצ'ק ומקבלת צעקות כאילו עשקתע אותה...

איך דבר כזה קורה? אין מישהו שעובר על הצ'קים?

מה עושים?

• הוסף לסימניות
צריך לדבר עם הבנק ולא עם בעל החנות.
לבקש צילום של הצ'ק, עפ"י רוב הם מסדרים את זה מיד, אלו טעויות שקורות בכל יום.

• הוסף לסימניות
תודה רבה.
הבעיה היא שכשזה קרה לי פעם לקח לכסף שבועיים עד ששב למקומו.
עכשיו ערב חג... איך מזרזים הליכים בבנק?

• הוסף לסימניות
אם זה פועלים את יכולה להיות רגועה מנסיון, שאר הבנקים אינני יודע.
פשוט להתקשר לפקיד ולומר את מה שיש לך לומר, לא יותר..

• הוסף לסימניות
טעויות כאלו קורה בכל יום בדרך כלל כשמפקידים את השיק דרך הכספומט ולא כולם יודעים בדיוק איך רושמים את הסכום.
להתקשר לבנק והם אמורים להחזיר את השיק מיידית (שיק אפשר להחזיר גם כמה ימים אחרי)

• הוסף לסימניות
לנו זה קרה עם מזרחי ועם בנק הדואר
ב2 המקרים שלחנו פקס ותוך כמה ימים העני הסתדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה