צרבתי בדיסק מספר קבצים ו...

• הוסף לסימניות
בס"ד
עזרתכם...
הקלטתי מספר שירים למסיבת סידור באולפן.
עכשיו אני צורבת את זה בדיסק ומכניסה לטייפ, אבל שם הוא נתקע כל רגע, בעוד כשאני מכניסה את הדיסק לכונן דיסקים ומשמיעה במחשב זה תקין לחלוטין.
חשבתי שהבעיה בטייפ, אבל הכנסתי דיסק אחר וזה תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
(אני חייבת לשלוח את זה בדחיפות כבר הערב.)

• הוסף לסימניות
לצריבה לטייפ כדאי לבחור מלכתחילה דיסק שמע

גם אם זה קבצי MP3 והטייפ מכיר אותם

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרה'לה;1937724:
בס"ד
עזרתכם...
הקלטתי מספר שירים למסיבת סידור באולפן.
עכשיו אני צורבת את זה בדיסק ומכניסה לטייפ, אבל שם הוא נתקע כל רגע, בעוד כשאני מכניסה את הדיסק לכונן דיסקים ומשמיעה במחשב זה תקין לחלוטין.
חשבתי שהבעיה בטייפ, אבל הכנסתי דיסק אחר וזה תקין. מה יכולה להיות הבעיה?
(אני חייבת לשלוח את זה בדחיפות כבר הערב.)

אוכל לבדוק ולעזור רק אם אראה את הדיסק הצרוב אפשרות דרך השתלטות על המחשב שלך עם סיסמא שתתנו לי

• הוסף לסימניות
יש מצב שהבעיה נעוצה בדיסק. אני קניתי פעם חבילה שלמה של דיסקים שכששמעו אותם בטייפ הם היו שרוטים ובמחשב הם עבדו חלק. תעתיקי מדיסק למחשב ותצרבי לדיסק חדש ואולי הבעיה תיפטר בעז"ה.

• הוסף לסימניות
תודה לכולכם.
הלקוחה אמרה שהיא במילא מעבירה את הקבצים על נגן, אז זה בסדר.

• הוסף לסימניות
לדעתי הבעיה בכונן של הטייפ, הוא לא תומך בצריבה במהירות גבוהה, כונן של מחשב אין לו את הבעיה הזאת..תנסו לצרוב במהירות נמוכה ואז להפעיל בטייפ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה