צרות עם הלוח הגרפי!

• הוסף לסימניות
יש לי במבו, משתמשת כמה שנים, פתאום המחשב לא קולט את היואסבי כשאני מכניסה את הלוח. מכשירים אחרים שפועלים דרך היואסבי המחשב כן קולט. ניסיתי דרך כמה יציאות שונות, ובכולם אותו הדבר, רק כשמכניסים את הלוח - 'התקן USB לא זוהה'.
העניין הוא שאני עכשיו בשיא העבודה ובשיא הלחץ! מה אפשר לעשות??????????
חייבת לסיים פה חומרים היום-מחר...
מה עושים?????
תנו עצות בבקשה!

• הוסף לסימניות
תתקיני מחדש את הדרייבר (כמובן תוציאי את ההתקנה הנוכחית קודם)

• הוסף לסימניות
תנסי גם לעשות טסט דרך לוח הבקרה ואם לא עוזר תעשי את מה שיויו הצדיק מציע

• הוסף לסימניות
תבדקי שלא נהרס לך החוט שמחבר.
אם לא אפשר לבדוק בהתקנים מה מחובר לUSB ולראות אם המחשב בכלל מזהה שיש שם משהו (ולא כבל USB שמחובר לכלום)

• הוסף לסימניות
כל העצות התבצעו, שום דבר לא עוזר. המחשב לא מזהה את הUSB הזה בלבד.
כנראה החוט נהרס או התקע. מקווה שלא הלוח עצמו.
השאלה מה אפשר לעשות חוץ מאשר לנסוע עכשיו לתלאביב?????????????? אני צריכה את זה היום-הרגע....

• הוסף לסימניות
אולי יש מישהו באזור שלך עם מוצר זהה??
אני לא מתמצאת... ואין לי כזה דבר....

• הוסף לסימניות
חנות תיקונים/מחשבים רגילה יכולה להתעסק עם החוט? להחליף חוט או תקע? זה יהרוס לי את האחריות, אם ישנה? הייתם עושים דבר כזה או שזה לא נורמלי????

• הוסף לסימניות
את ה-USB אני חושבת שאפשר למצוא בחנויות מחשבים רגילות, אבל תתקשרי לשם קודם כדי לברר!
משתתפת בצערך.. ):

• הוסף לסימניות
אני לא יודע בבמבו אבל באינטוס הכבל הוא USB סטנדרט.

• הוסף לסימניות
תנסי אולי בכניסת הUSB העורפית, בדר"כ הוא עובד יותר טוב מהכניסות הקדמיות

• הוסף לסימניות
תיקני חדש, הוא עבד כמה שנים, סיים את הקיירה.....
ממליץ על אינטוס 5 מדיום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה