כמעט גמור את החלק העליון אני עוד מסתפקת איך לצבוע מה דעתכם?
צ ציורית משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים 5/1/10 הוסף לסימניות #1 כמעט גמור את החלק העליון אני עוד מסתפקת איך לצבוע מה דעתכם? קבצים מצורפים צריבה 5.jpg 1.1 MB · צפיות: 32
מ מוטי הלר מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג איור מקצועי הדמיות בתלת מימד 5/1/10 הוסף לסימניות #2 באיזה חומר הצביעה אם מותר לשאול
ל *לאה משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי 5/1/10 הוסף לסימניות #3 WOW, איזה יופי....(בכלל, ורדים קונים אותי מייד ) את החלק העליון הייתי ממשיכה בצבע של הרקע ואולי להוסיף עיטור עדין בצדדים שיזכירו את העיטור התחתון.
WOW, איזה יופי....(בכלל, ורדים קונים אותי מייד ) את החלק העליון הייתי ממשיכה בצבע של הרקע ואולי להוסיף עיטור עדין בצדדים שיזכירו את העיטור התחתון.
צ ציורית משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים 5/1/10 הוסף לסימניות #4 נכתב ע"י מוטי הלר;343611: באיזה חומר הצביעה אם מותר לשאול לחצ/י כדי להרחיב... ודאי שמותר.. צבעי משי (של חברתDEKA)
נכתב ע"י מוטי הלר;343611: באיזה חומר הצביעה אם מותר לשאול לחצ/י כדי להרחיב... ודאי שמותר.. צבעי משי (של חברתDEKA)
א אלף משתמש מקצוען 5/1/10 הוסף לסימניות #5 איזו אומנות! איך את עובדת? צריבה על העץ ואחר כך צביעה בצבעי משי? זה נראה כמו שמן.
כ כוכב103 משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי עיצוב ואדריכלות פנים עימוד ספרים 6/1/10 הוסף לסימניות #7 עבודה מקסימה! כדאי לך אולי לעבות קצת את התלת מימד של העיטור למטה, שתתקבל תחושה שזה גילוף בעץ. ממש אומנות לתפארה!
עבודה מקסימה! כדאי לך אולי לעבות קצת את התלת מימד של העיטור למטה, שתתקבל תחושה שזה גילוף בעץ. ממש אומנות לתפארה!
צ ציורית משתמש סופר מקצוען עיצוב ואדריכלות פנים 6/1/10 הוסף לסימניות #8 נכתב ע"י אלף;343640: איך את עובדת? צריבה על העץ ואחר כך צביעה בצבעי משי? לחצ/י כדי להרחיב... בדיוק כך! כוכב103 רעיון מעולה
נכתב ע"י אלף;343640: איך את עובדת? צריבה על העץ ואחר כך צביעה בצבעי משי? לחצ/י כדי להרחיב... בדיוק כך! כוכב103 רעיון מעולה
ש שולמית33 משתמש רשום 6/1/10 הוסף לסימניות #9 הצביעה חייה מאוד אהבתי. ________________ שולמית חדד ציירת ומאיירת 0548426106