- הוסף לסימניות
אני מתעניינת על צריבה בעץ
אשמח מי שתוכל לתת לי רקע בנושא
ובכלל האם יש הבדל קריטי בין מלחם בדיל לצורב עץ
אשמח מי שתוכל לתת לי רקע בנושא
ובכלל האם יש הבדל קריטי בין מלחם בדיל לצורב עץ
איך אני יודעת מה הצד ההפוךאז תנסי...אולי יעבוד לך.
את צריכה לצייר בעיפרון משהו או להעתיק ציור בקופי לעץ,
ואז להתחיל לצרוב, כדאי לנסות קודם על הצד האחורי של העץ כדי לראות שאת שולטת בכוח שאת מפעילה, תנסי לצרוב קווים ישרים, עקומים, עיגולים וכו...
מאוד יפה!
זה לא משנה איזה צד.
חסר קצת גוונים של אור וצל, למשל בכוס שהיא מתעגלת או בכף...
מכיוון תחתית הכוס?מעניין, אשמח לקבל בהזדמנות תמונה של המלחם. כמה עלה לך?
רעיון לצלחת קפה!
בטח שאפשר עכשיו להכהות את צדי הכוס, תעשי את זה בעזרת נקודות צפופות שהולכות ומתבהרות עד שמרכז הכוס תהיה חלקה ובהירה.
יצא לך ממש ממש יפהבעלי מתעסק עם אלקטרוניקה ולכן יש לי את המכשירים אלו
בצריבה זו השתמשתי בפשוט יותר בצבע הכחול שיש בו גם את אפשרות להחליף ראשים לכוון טמפרטורה כמו במקצועי
והוא עולה בסביבות 70 ש"ח
ויש את התחנת הלחמה שזה ממש ממש מקצועי
עם מלחם ובלאור שזה בעצם פן
מכשיר כזה בארץ עולה בסביבות 900 ש"ח
מעניין, אשמח לקבל בהזדמנות תמונה של המלחם. כמה עלה לך?
אם יש לך אפשרות לכוון טמפרטורה, זה הכי טוב.בעלי מתעסק עם אלקטרוניקה ולכן יש לי את המכשירים אלו
בצריבה זו השתמשתי בפשוט יותר בצבע הכחול שיש בו גם את אפשרות להחליף ראשים לכוון טמפרטורה כמו במקצועי
והוא עולה בסביבות 70 ש"ח
ויש את התחנת הלחמה שזה ממש ממש מקצועי
עם מלחם ובלאור שזה בעצם פן
מכשיר כזה בארץ עולה בסביבות 900 ש"ח
התחנת הלחמה באמת נקנתה מחו"ל בסביבות 280 ש"ח ובארץ כזה מכשיר עולה בסביבות 900 ש"חיש אפשרות לקנות מחול, אני חושב שעמדת הלחמה מקצועית למתחילים באזור ה 200 שח עם בלוואר.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים