כללי צריבה בפוטו שופ

• הוסף לסימניות
משהו יודע להגיד לי איך צורבים בפוטו שופ דרך הערוצים?

• הוסף לסימניות
מה את רוצה לצרוב?
מה הדבר ועל איזה רקע הוא?

שיטה מצוינת אגב.

• הוסף לסימניות
גם תמונה של אדם עם שערות...
וגם יש לי תמונה של נמל רקע שמים בהירים ןזה עם המון חוטי חשמל וכו' שקשה להסתדר עם זה ,
בעבר ידעתי איך עושים את זה אבל הרבה זמן לא השתמשתי עם זה ופשוט שכחתי.
תודה רבה לעוזרים

• הוסף לסימניות
בקצרה:
לוקחים את הערוץ שהבידול והכהות הכי מתאימים.
מכהים ומחדדים ע"י לבלס וכד'
ואז מעתיקים בתור לייר מאסק.

• הוסף לסימניות
פארק תודה.
אתה יכול קצת יותר להסביר על מה עושים לוולס ועל מה ומתי מאסק
תודה רבה

• הוסף לסימניות
תעתיק את הערוץ הרצוי לשכבה רגילה
ואז עם לבלס תדגיש את השחורים ותבהיר את הלבנים עד שתקבל מסכה שחור לבן (עם כמה שפחות גווני אפור) שמתאימה למסיכה הרצויה לתמונה
(מסיכה ז"א: כל מה שרוצים לראות בלבן כל מה שרוצים להסתיר בשחור אפור שיקפות חלקית (לפי הרמה של הצבע)).
אם יש צורך עושים היפוך לצבעים.
כטרל A והעתקה של כל השכבה.
להכנס לשכבה של התמונה הרצויה לפתוח לייר מאסק ולהעתיק פנימה.
אפשר לעשות תיקונים ע"י המברשת כשהמסיכה פעילה.

מקווה שהובנתי.

• הוסף לסימניות
בוחרים את הערוץ עם מירב הנתונים, משכפלים אותו
ניתן ע"י הקלקוליישן בחלון האימג' לשלב אותו באמצעות שיטת שילוב עם ערוץ נוסף,
ולקבל מסכה המכילה את מירב הנתונים ע"י כהות בהירות וקונטרס, לוולס ושאר הכלים המחדדים את ההבדל בין שחור ללבן,
ניתן גם לקחת מסרגל הכלים את כלי ההכהיה ולהכהות איתו את הכהים ועם כלי ההבהרה להבהיר את הבהירים.
לבחור את המסכה - העתק.
לפתוח שכבת מסכה על התמונה - הדבק.

• הוסף לסימניות
למה אני לא מצליח להעתיק לתוך המסכה, אני עושה הדבק ואז הוא פותח לי שכבה חדשה ,
ניסיתי כבר את כל סוגי ההדבקה
מה צריך לעשות ?

ואיך עושים היפוך צבעים - ז"א איך אני הופך את כל מה ששחור ללבן ולהיפך ?

• הוסף לסימניות
היפוך Ctrl + Shift + I
העתקה לתוך מסיכה לוחצים על המסיכה עם הALT לחוץ ואז הוא נהיה המסך הפעיל מעתיקים פנימה לוחצים שו"פ עם הALT על המסיכה וזה יוצא לתמונה הרגילה.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני עושה היפוך לצבעים וזה מה שקורה

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 17.1 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
ההיפוך שפרק הציע הוא רק לאיזורי בחירה, וכיון שאין לך כאלו קיבלת את ההודעה.

• הוסף לסימניות
אתה צריך לסמן את המסיכה ולעשות CRL+I (בלי SHIFT)

• הוסף לסימניות
סליחה טעות שלי!
ההיפוך הוא בלי השיפט רק כטרל I.
(הנה למדתם עוד קיצור :))

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה