צריבה דרך אנקור

• הוסף לסימניות
ייצאתי סרט ישירות מפרימייר בפורמט MPEG DVD. קבלתי קובץ אודיו וקובץ וידאו. הבאתי את שניהם לטיימליין באנקור ועשיתי build. עד כאן נראה לי שעשיתי בסדר, אבל "הוא" לא צורב לי - הוא מוציא את הדיסק ונתקע.
מה יכולה להיות הבעיה?
ועוד דבר, מה אתם עושים כשזה סרט ארוך שכבד יותר מנפח הדיסק? איך אומרים לאנקור לחלק לשני דיסקים?
אני צריכה לציין שזה פעם ראשונה שאני צורבת DVD, אולי צריך לעשות אתחול לכונן או משהו כזה?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
אולי תעלי צילום מסך של ההודעה שקבלת, זה יהיה יותר קל כך להבין את הבעיה.

• הוסף לסימניות
זהו שאין לו הודעת שגיאה, הוא חושב וחושב אח"כ הוא זורק את הדיסק החוצה ואומר לי להכניס דיסק DVD וללחוץ OK. אני מצייתת תהוראות ושוב הוא חושב ומוציא את הדיסק וכו'

• הוסף לסימניות
אולי הדיסק שהכנסת אינו מיועד לצריבה, אולי הוא מלא.
תנסי להכניס דיסק אחר ותודאי שהוא חדש לגמרי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה היה דיסק חדש מהקופסא, קופסא חדשה ששניה לפני כן פתחתי...

• הוסף לסימניות
כמה דיסקים ניסית והוא הוציא לך מהכונן?
קורה לפעמים שצריך לנסות עד שהוא יקלוט עם כמה דיסקים

• הוסף לסימניות
שמעתי על דיסקים מסוימים נדמה לי מחברת רייטק שנתקלו איתם בבעיות ביצוא מאנקור.

• הוסף לסימניות
הפלא ופלא!!!
שמתי דיסק אחר וזה עבד!
HDAS, תודה ענקית!

רק אף אחד לא ענה לי: מה אתם עושים עם סרטים ארוכים שלא נכנסים בדיסק אחד?

• הוסף לסימניות
פשוט,

פשוט, מחלקים אותם לשני חלקים או דוחסים על חשבון האיכות

• הוסף לסימניות
כמה זמן מקסימום הכי כדאי להכניס בDVD אחד, כדי שייצא הכי איכותי?

• הוסף לסימניות
מנסיוני עד 50 דקות בערך

האנקור בעצמו מסמן מתי האיכות עוברת את הכדאיות.

אם יש קטע וידאו קצר יותר בדי. וי. די אפשר גם לשפר את האיכות.

• הוסף לסימניות
כשיטה, לא כדאי לצרוב ישירות מהאנקור לDVD, אלא לספריה, ואח"כ לצרוב ממנה כמה שרוצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה