צריבה על זכוכית

• הוסף לסימניות
מכירים מישהו שצורב ציורים על דלתות זכוכית ?
באזור המרכז...
תודה

• הוסף לסימניות
יוסי מראות
0505351427
0505277929

• הוסף לסימניות
צריבה על זכוכית

אם את מתכוונת לצריבה לבנה ולא צבעונית אנחנו עושים את זה
תוכלי לראות דוג' באתר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חדוה;1062493:
אם את מתכוונת לצריבה לבנה ולא צבעונית אנחנו עושים את זה
תוכלי לראות דוג' באתר

הסתכלתי באתר ולא כ"כ ראיתי מה שאני מחפשת צריבת ציור על זכוכית . אני מתכוונת צריבה של זכוכית חלבית לשקוף כלומר החלקים המצויירים הם בשקוף על רקע חלבי
מה המחיר לכזה דבר לדלת גדולה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי ו.;1062483:
יוסי מראות
0505351427
0505277929

תודה רבה
עשית אצלו? היית מרוצה?
אפשר תמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי12;1062577:
הסתכלתי באתר ולא כ"כ ראיתי מה שאני מחפשת צריבת ציור על זכוכית . אני מתכוונת צריבה של זכוכית חלבית לשקוף כלומר החלקים המצויירים הם בשקוף על רקע חלבי
מה המחיר לכזה דבר לדלת גדולה?

אי אפשר לשנות זכוכית חלבית לשקופה
צריבה הופכת זכוכית שקופה למחוספסת כזו- (לא חלבית אלא דומה יותר להתזת חול)

ניתן לעשות את זה לבד ע"י מריחת משחה במקומות שאת רוצה שיצרבו.

• הוסף לסימניות
חמותי עשתה אצלו, והבנתי ממנה שיצא מדהים והוא מספר אחד בתחום
אני לא כל כך מבינה בזה אבל נשמע שהוא עשה לה מה שאת מתארת- בחלק מהמקומות הזכוכית חלבית וחלק שקוף.. משהו כזה
אין לי תמונה, כדאי פשוט להתקשר אליו ואפילו לבוא לראות אצלו דוגמאות- זה באזור בני ברק איפשהו.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;1062589:
אי אפשר לשנות זכוכית חלבית לשקופה
צריבה הופכת זכוכית שקופה למחוספסת כזו- (לא חלבית אלא דומה יותר להתזת חול)

ניתן לעשות את זה לבד ע"י מריחת משחה במקומות שאת רוצה שיצרבו.

ככה אמר לי הזגג.בכל אופן איך עושים לבד?

• הוסף לסימניות
מדביקים טפט- את הדוגמא שרוצים בשקוף, מורחים חומר
צריבה באופן אחיד(להשיג בחנויות יצירה/אומנות), מחכים ושוטפים.
לתשומת לב- לאחרונה קניתי חומר צריבה שהיו בו גבישים- וזה לא יצא חלק. חשוב לבדוק.

• הוסף לסימניות
לא הייתי מתחילה לצרוב לבד על דלת
תקני מראה וחומר צריבה בחנות יצירה
תבדקי לפי ההוראות אם את מסתדרת עם זה ואז תצרבי

ההורים שלי גם עשו כמה עבודות צריבה אצל יוסי יוסי
והיו מאד מרוצים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה