צריבת דיסקים

• הוסף לסימניות
אני צורבת דיסק, ולאחר מכן שאני רוצה לשמוע אותו, הוא לא משמיע עד הסוף,
וככה בכל צריבה, בין שירים, סיפורים, שיעורי תורה וכו'
אם אשמע מהמחשב (של מה שצרבתי) הוא ישמיע הכל.
מדוע זה כך??.
יש עוד תוכנה לצריבה, חוץ ממה שיש במחשב?
תודה לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע?

אנא עזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
........................

• הוסף לסימניות
media player

• הוסף לסימניות
והדיסק שצרבת- כשאת מפעילה אותו בטייפ/מערכת, הוא לא משמיע עד הסוף
וכשאת מפעילה אותו במחשב הוא כן משמיע הכל?

• הוסף לסימניות
נכון, במערכת הוא לא משמיע הכל
אך במחשב כן
ואין בעיה המערכת, כי היא די חדשה

• הוסף לסימניות
נשמע ממש מוזר.
אם הדיסק עצמו עובד במחשב אז איזו סיבה יכולה להיות שלא יפעל במערכת?
(אולי חלק מהפורמטים של השירים לא מתאימים? אולי שמת מידי הרבה קבצים?)
בכל מקרה, יש תוכנות מצוינות לצריבה כמו נרו וכמו burnaware שיש לי, מאוד קלות ונוחות לתפעול.

אני אבדוק אם אפשר להעלות לדרופבוקס.

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה לך אשמח שתעלי

ובתוכנה רגילה של צריבה אפשר לצרוב mp3?

• הוסף לסימניות
ולא שמתי הרבה קבצים, היום למשל צרבתי 3 סיפורים קצרים לילדים ובסוף הוא לא השמיע הכל,

• הוסף לסימניות
בתוכנת צריבה אפשר לצרוב MP3, WAVE, קבצי וידאו ועוד.

• הוסף לסימניות
שמעתי פעם מאיש הגברה שהמדיה פלייר לא צורב איכותי וכדאי יותר להשתמש בתוכנת נרו מה גם שהיא ידידותית למדי.

• הוסף לסימניות
מהי דרך הצריבה, תנסי לעשות כך:

להכניס את הדיסק, ואז המחשב נותן לך שתי אופציות, או כנגן תקליטורים, או כהתקן USB, תעשי כנגן תקליטורים.

אולי זו הבעיה.

• הוסף לסימניות
יש במחשב את תוכנת הצריבה נרו?

• הוסף לסימניות
......

• הוסף לסימניות
יש במחשב תוכנת נרו?
אם כן איפה בדיוק?
ואם לא איפה אפשר להוריד את התוכנה?
תודה לכל העוזרים.

• הוסף לסימניות
ממש תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה