נכתב ע"י אביגוש;2396603:מכשיר יאנג
נדפק לי החיבור למחשב(הוא מתחבר אבל רק מטעין..) וכן נדפק הוויפי ולכן אני לא יכולה להתקין רוט כי זה דורש אינטרנט וכן לא לעדכן אותו דרך KIES מהמחשב...
ראיתי שיש אפשרות להתקין גם דרך SD חיפשתי מדריכים אבל זה נראה לי מסובך מידי....
ואני לא יודעת מה זה "בוטלאודר"...
נכתב ע"י רמה פלוס;2397140:לא צריך לפתוח את הבוטלואדר, בשביל לצרוב רום דרך כרטיס. במכשיר המדובר.
לא צריך בכלל להתעסק איתו. הוא פשוט לא קשור.
בשביל לצרוב רום דרך SD, אתה קודם כל צריך:
1. קובץ tar מתאים בשביל שתוכל לצרוב ריקיברי של cwm.
2. אודין מתאים. אפשר דרך כאן, ובעוד אתרים ברחבי הרשת.
3. קושחה המתאימה בדיוק למכשיר שלך. ישנם המון אתרים, אפשר גם מכאן.
ולשלב המעשי:
1. תטעין את קובץ הריקוברי באודין, ולאחמ"כ תכניס את המכשיר למצב דאונלנד [כשהמכשיר כבוי: בית+כיבוי/הדלקה+ווליום תחתון] ולאחמ"כ לחבר את המכשיר למחשב. ואז להפעיל את צריבת הריקוברי..
2. להניס את הזיפ של הקושחה לכרטיס [עדיף שיהיה ריק], ופשוט לצרוב. install zip from sdcard.
הארכתי כמה שהצלחתי. מקווה שתסתדרו.
נכתב ע"י אביגוש;2397493:תודה על האריכות...
המכשיר שלי הוא GT S6310 לא כשר!
יש לי כמה שאלות:
1. איפה אני מוצאת קובץ TAR?
2.מה לבחור כאן? https://www.sammobile.com/firmwares/database/GT-S6310N/
3. אם אני רוצה קושחה אחרת? (עכשיו יש לי ג'לי בין ונגיד אני רוצה לוליפופ, קיטקט או אפילו מרשמלו..)
תודה רבה
אין להשגה. הסכמי יבואנים וכו'..נכתב ע"י אביגוש;2399438:תודה רבה!!!
ואם אני רוצה את הקושחה המקורית? (שהייתה עם עברית)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים