צריבת רקע

• הוסף לסימניות
בנות לא להתקיף... :)
אף פעם לא עבדתי עם פוטושופ זו פעם ראשונה שאני צורבת רקע
אשמח לשמוע את דעתכן.. בעדינות! אל תייאשו כי עדיין קשה לי עם התוכנה
(עבר עיבוד קל גם ב acr )

קבצים מצורפים

• IMG_9090מוקטן.jpg
    KB 189.5 · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
הצריבה כמעט מושלמת.
כדי לדעת שהיא מושלמת לגמרי: פתחי שכבת לבלס (בחלונית השכבות > כפתור של עיגול שחור-לבן > levels) והכהי אותה עד הסוף. אם חלק מהרקע מתכהה (לשחור/אדום/צהוב או כל צבע שאינו לבן) - החלק הזה אינו שרוף. מה ששרוף - יישאר לבן.

אבל הפנים בהירות מדי. אותה שכבת לבלס (שהכהינו עד הסוף) צריכה להתכהות לשחור מוחלט בכל איזורי העור של הילד. חלקים שנשארים אדומים - הם שרופים הערוץ האדום. (כששלושת הערוצים <אדום, כחול, ירוק> נשרפים - זה פיקסל לבן. אבל גם כשהפיקסל לא לבן - לפעמים הוא שרוף באחד הערוצים.)
שריפה בערוץ האדום אומרת שיש פחות פרטים בעור, וזה לא טוב מבחינה טכנית. (את בעצם מאבדת את המרקם ותלת המימד של הפנים, ונשארת עם משהו שטוח באיזור השרוף.)

בקיצור, את צריכה לשמור על בהירות כללית בתמונה שבה העור לא שרוף בשום ערוץ, ואז את יכולה לצרוב בזהירות את הרקע בלי שישפיע על העור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;909938:
הצריבה כמעט מושלמת.
כדי לדעת שהיא מושלמת לגמרי: פתחי שכבת לבלס (בחלונית השכבות > כפתור של עיגול שחור-לבן > levels) והכהי אותה עד הסוף. אם חלק מהרקע מתכהה (לשחור/אדום/צהוב או כל צבע שאינו לבן) - החלק הזה אינו שרוף. מה ששרוף - יישאר לבן.

אבל הפנים בהירות מדי. אותה שכבת לבלס (שהכהינו עד הסוף) צריכה להתכהות לשחור מוחלט בכל איזורי העור של הילד. חלקים שנשארים אדומים - הם שרופים הערוץ האדום. (כששלושת הערוצים <אדום, כחול, ירוק> נשרפים - זה פיקסל לבן. אבל גם כשהפיקסל לא לבן - לפעמים הוא שרוף באחד הערוצים.)
שריפה בערוץ האדום אומרת שיש פחות פרטים בעור, וזה לא טוב מבחינה טכנית. (את בעצם מאבדת את המרקם ותלת המימד של הפנים, ונשארת עם משהו שטוח באיזור השרוף.)

בקיצור, את צריכה לשמור על בהירות כללית בתמונה שבה העור לא שרוף בשום ערוץ, ואז את יכולה לצרוב בזהירות את הרקע בלי שישפיע על העור.
תודה.
רוב הסט צילומים הזה יצא לי עם הבהירות הזאת,האם אני יכולה בACR
לתקן את זה???. ניסיתי האמת וזה מכהה לי את צבע העור שלו)

וגם הכי מפריע לי שאני לא רואה שזה שרוף, זה קצת משגע אותי...

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה, וזה נראה כ"כ טוב... יפה מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י anat77a;909964:
תודה.
רוב הסט צילומים הזה יצא לי עם הבהירות הזאת,האם אני יכולה בACR
לתקן את זה???. ניסיתי האמת וזה מכהה לי את צבע העור שלו)

וגם הכי מפריע לי שאני לא רואה שזה שרוף, זה קצת משגע אותי...

כן, את יכולה. אני מנחשת שהורדת שליש סטופ בחשיפה תספיק.
ברור שזה מכהה את צבע העור. זה מה שהורדת חשיפה עושה... אל תדאגי, זה יראה טוב. כנראה המסך שלך כהה מדי ולכן אצלך את לא רואה את השרוף (ובהכהיה זה נראה לך כהה מדי), אבל במציאות תדעי שזה בהיר יותר ממה שאת רואה, ותתמודדי בהתאם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה