כללי צריבת שיער

• הוסף לסימניות
כמה לוקחים על צריבת 27 תמונות של פאות? כמה לקחת על כל תמונה (מתחילה)
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
תלוי אם אתה מכיר את השיטות המהירות או זה יארך כאורך הגלות....

לי יש פוטושופ באנגלית אז אני יכול לייעץ לך שתשתמש עם הפקודה refine edge
ALT CTRL R אם יש לך רק בעברית

זה צריך לארוך שתי דקות או פחות לתמונה, במיוחד אם יש לך CS5

ובשאלת התמחור יעזרו לך אחרים בודאי...

• הוסף לסימניות
כתיבה, ומה אם הפאות והרקע דומים?
צריבת שיער תלויה מאד ברקע שמסביב.
אין שיטה אחת שמתאימה לכל מצב.

• הוסף לסימניות
היה פה אשכול לאחרונה על צריבת שטרימל, הוא גם יעזור לך.

• הוסף לסימניות
תודה

תודה רבה עזרתם לי מאד! ממש מקצר את התהליך!
(בקשר לתמחור אני עדין לא יודעת, אני חושבת פשוט לקחת לפי שעה, הגיוני בכזה סוג של עבודה?)

צפה בקובץ המצורף 134555

• הוסף לסימניות
אם זה באמת כ"כ מהר - לא כדאי לקחת לפי שעה.

• הוסף לסימניות
תודה, אני תמיד מסתבכת עם תמחורים... :rolleyes:
אופס, תאמת שצירפתי את אחת מהתמונות כדי שתראו שהשיטה מוצלחת אבל זה תמונה של פאה על בובה אז כנראה שפרוג לא אהבו... :confused:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה