כללי צריבת תמונה בפוטושופ

• הוסף לסימניות
איך צורבים תמונה בפוטושופ, כדי שכשאני יביא אותה לתוכנה אחרת היא תגיע בלי רקע לבן?
אני יודעת שאפשר לעשות את זה ע"י נתיב, רק שאני לא זוכרת איך בדיוק....:confused:

• הוסף לסימניות
לאיזה תוכנה להעביר?
אילוס' ואינדי' מקבלות פורמט psd שכבות,
כך שאפשר בכל דרך שהיא להסתיר את האזור שרוצים (מסיכה, מחיקה וכד'),
להסתיר את השכבה הלבנה אם קיימת כבסיס,
וביבוא לא יראו רקע לבן.

• הוסף לסימניות
תזכורת- התמונה צריכה להיות שכבה רגילה ולא שכבת רקע
כך שלאחר צריבת התמונה ומחיקת הרקע , הרקע יהיה שקוף.
-לגבי נתיב: יש להשתמש עם כלי הציפורן בסימון האופציה נתיב בסרגל למעלה.
לאחר יצירת הנתיב, בחלון הpaths הופכים את הנתיב לאזור בחירה(אח"כ עושים הפוך בחירה וכו')

קבצים מצורפים

• bbb.jpg
    KB 120.7 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
אני צריכה להעביר את התמונה לפריהנד, למרות שמחקתי את הרקע ועשיתי נתיב גזירה ושמרתי בקובץ TIFFהתמונה עוברת עם רקע, מה עושים?

• הוסף לסימניות
לפריהנד, כן צריך לעשות נתיב ולהכניס לתוך הצורה בpaste inside, לאחר שעשית העתק - הדבק לצורה הוקטורית מהפוטושופ לפריהנד.
או אם יש לך מק, לסמן את הצורה בחלון המסלולים כclipping (אני לא זוכרת אם זו הפקודה, אבל היא נמצאת כמעט בסוף הרשימה בתפריט המשנה של חלון המסלולים, ושימושית רק במק) ואז ימוקם בלי הרקע.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה