צרידות

• הוסף לסימניות
מישהו יודע על משהו טוב שמסיע בצרידות.
אין לי כח ללכת למכונים שמלמדים איך לדבר הייתי שם ולא עזר לי .

• הוסף לסימניות
האם זה בעיה שחוזרת על עצמה?או משהוא חד פעמי..אני יודעת שאם זה משו שבד"כ מצתרדים אז צריכים לקחת משו לחיטוי דרכי הנשימה..

• הוסף לסימניות
"גוגל מוגל"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;577574:
"גוגל מוגל"[/QUOTE
גוגל מוגל מצוין אבל משתמע ממנו שמדובר בבעיה מתמשכת
אני ממליץ ללכת לרופא לפעמים זו בעיה קטנה שניתן לפתור
נ.ב אם אתה מעשן תפסיק העישון גורם לצרידות

• הוסף לסימניות
אני לא מעשנת.
הייתי אצל רופא והוא לא רואה משהו מיוחד אלא הפנה אותי למכונים הנ"ל.
איך עושים גוגל מוגל?

• הוסף לסימניות
דברים העלולים לגרום לצרידות:
שתיה קרה, משקאות חריפים, מאכלים חריפים. ייתכן ויש עוד אבל אני כבר לא זוכרת.
במידה וישנה בעיה שחוזרת על עצמה (ובפרט אם את מרצה בפני קהל, כמו מורה וכד')
חשוב ללכת לקלינאית תקשורת

לפתור באופן חד-פעמי אפשר ע"י גוגל מוגל (לערבב דבש, חלב וביצה חיה. לא משהו... כשהייתי צריכה פעם לעשות את זה חיממתי במקצת את החלב כדי שיהיה יותר נסבל. אבל לא לחמם הרבה כי אז הביצה מתבשלת)
כמו כן תה עם דבש ולימון
וסוכריות מנטה.
פעם פרסמו את סימפונוס 2000, אני זוכרת שאבי שליט"א, שהוא בעל תפילה בימים נוראים, לקח את זה בעבר. (אל תשאלי אותי אם זה עזר...)
רפואה שלימה!

• הוסף לסימניות
סליחה חשבתי ששי זה שם של בן
וגוגל מוגל - מערבבים את הצהוב של הביצה עם חלב חם יש שמוסיפים כפית דבש
הנה טיפים שמצאתי
. לשתות תערובת חלמון חי (החלק הצהוב של הביצה) עם חלב חם - מרכך את הגרון ומטפל בצרידות.

2. לשתות מים פושרים עם לימון וכפית שמן זית - התערובת הזו לא רק שמטהרת את הגוף, אלא מסייעת רבות לטיפול בצרידות.

3. לשתות מיץ אגסים או מיץ תפוחים - מרכך את הגרון ומרגיע את מיתרי הקול.

4. דבש עם ביצה חיה - מרכך את מיתרי הקול.

5. לאכול תותים - מרככים את הגרון.

6. לשתות תה מסמבוק או אכיניציאה - במקרה שמדובר בצרידות כרונית.

7. לשתות תה ירוק עם לימון - מרכך את מיתרי הקול.

8. לשתות תערובת של רוויון וסודה - מסייע גם כן להרפיית מיתרי הקול.

9. להימנע משתיית אלכוהול, קפה או משקאות מוגזים - כל אלו מייבשים את הגרון ו"עוזרים" לצרידות.

10. לתרגל צ'י קונג או יוגה - שיטות שמסייעות להרפיית הגוף ובכך באופן עקיף למניעת וטיפול בצרידות
ויש גם את זה :

טיפות הומיאופתיות מומלצות נגד צרידות הן R45 של DR.Reckeweg אותן ניתן לקנות ללא מרשם רופא בכל בית מרקחת ולהשתמש לפי ההוראות המצורפות. הטיפות מתאימות גם לילדים, לחולי סכרת ולמקפידים על כשרות ובהחלט יעילות. מומלץ בכל מקרה להיוועץ ברוקח או ברופא לפני נטילתן.
בהצלחה מקווה שעזרתי במשהו

• הוסף לסימניות
הוא אמר לך משהו על יבלות במיתרי הקול? -אני סבלתי מצרידות מתמשכת שאובחנה כך. הפתרון הגיע בהסח הדעת:השתתפתי בקורס מקהלה מקצועי שכלל כמובן תרגילים בפיתוח קול, אחרי כמה חדשים שמתי לב שהצרידות נעלמה.

• הוסף לסימניות
לפעמים הצרידות באה כתוצאה מאכילת שוקולד בפרט ופחמימות מתוקות בכלל.

• הוסף לסימניות

איפה קונים את זה?

תודה רבה!
הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שאין לי יבלות וכן הייתי בקלינאית תקשורת ולא ממש עזר לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי1;578006:

איפה קונים את זה?

תודה רבה!
הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שאין לי יבלות וכן הייתי בקלינאית תקשורת ולא ממש עזר לי.

כל חנות טבע

• הוסף לסימניות
אצלי היתה צרידות כמה חודשים כתוצאה מהליקובקטור פילורי, וזה יכול להגרם גם מריפלוקס רגיל.

• הוסף לסימניות
בשיטת אלכסנדר יש תרגילים מיוחדים להרפיית מיתרי הקול
יש אנשים שכשהם מדברים הם מאוד מאמצים את מיתרי הקול, והתרגילים הללו מלמדים להפיק קול ללא מאמץ (אני חושבת שזה דומה קצת לתרגילי פיתוח קול)

• הוסף לסימניות
בימי חורפי

בימי בחורתי הצטרדתי המווון. הלכתי לרופא אף אוזן וגרון שהפנה אותי לקלינאי תקשורת שילמד אותי לדבר נכון מהפה ולא מהגרון ומאז חבל"ז ובא לציון גואל.
כיום 10 שנים אחרי זה ואני לא זוכר את עצמי צרוד בכל השנים האלו "מומלץ מאד"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה