כללי צריך דחוף תמונה של ספר תורה ל"הזמנות"

• פותח הנושא טל
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בשחור-לבן

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 135.8 · צפיות: 14
  • 83769.jpg
    KB 554.5 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כאן חיפשת?

אולי פשוט, אולי מוכר, אבל זה ויקטורי מה שמאפשר לך מגוון של אפשרויות עריכה.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;239352:
מצויין,
אולי אפשר להוריד את הרקע?
והתמונה השנייה חתוך את הפינות של הספר תורה, אני צריך ספר תורה שלימה בלי חיתוכים, האם יש לך את התמונה השלימה?
תודה.

• הוסף לסימניות
הנה הראשון בלי רקע, קובץ פוטושופ

סתם ככה, צריבת רקע זה דבר מאוד בסיסי שכל מעצב אמור לדעת, וזה גם לא מסובך (אם אתה עובד בוקטורי ומכיר את כלי העט - בפוטושופ אתה משתמש בו ליצירת מסלול צריבה וזה צ'יק צ'ק)

קבצים מצורפים

• 2.8 MB · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
לכבוד מר ARIELS
אנשי לא מצליח להוריד הקובץ שצירפת..
צילמתי את המסך ותגיד לי מה זה...
תודה

קבצים מצורפים

• Problem download.doc
    KB 128 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
//

קבצים מצורפים

• 333.jpg
    KB 606.5 · צפיות: 12
  • 333.ai
    2.3 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י טל;239807:
לכבוד מר ARIELS
אנשי לא מצליח להוריד הקובץ שצירפת..
צילמתי את המסך ותגיד לי מה זה...
תודה

אין לי מושג.
ניסית לפתוח עם פוטושופ?
אצלי זה יורד ונפתח בסדר גמור.
איזו גרסה פוטושופ יש לך?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה