מה כלול בגמ"ח שלכם? גם אני מחפשת לעשות משהו לעילוי נשמה.נכתב ע"י אפרתה;1057873:בלי קשר לרעיון המוצלח הזה, מישהו כאן בפרוג המליץ על גמ"ח צרכי שבת כרעיון שיש לו ביקוש רב. אנחנו אכן פתחנו גמ"ח דומה בשכונתנו ואין לכם מושג כמה שזה מוצלח ותורם.
נכתב ע"י צילה;1057918:מה כלול בגמ"ח שלכם? גם אני מחפשת לעשות משהו לעילוי נשמה.
נכתב ע"י אפרתה;1057964:צנצנות דגים, חלות שמורות בהקפאה, מיץ ענבים, שתיה קלה, כלים חד פעמיים.
נכתב ע"י grafix;1057971:למי שמעוניין ברעיון לגמ"ח, יש לי רעיון!
חיפשתי היום גמ"ח שולחנות בביתר, היה לי חשוב שולחנות מתקפלים שאפשר להעביר בקלות וגם רחבים - כ80 ס"מ ולא הסטנדרטי 60 ס"מ, שזה עלוב מידי לטעמי.
עברתי על כל רשימת הגמחים בביתר פון - כ15 גמחים של שולחנות, ולא מצאתי,
חלק ענו שאין להם גמ"ח, אחרים ענו שאין כרגע במלאי, היו גם שלא ענו בכלל (נסעו לחופש כנראה...) ולמי שכבר כן היה, אז היה רק צרים, אז החלטתי שאקח כמות כפולה ואצרף אחד ליד השני כך שיצא לי שולחן רחב, מה מתברר? שלאף אחד אין כמות מספיקה בשביל זה, המקסימום שהיה להם זה 3-4 שולחנות ואני רציתי לפחות 6.
האמת שכבר חשבנו באיזשהו רגע באמצע החיפושים, פשוט ללכת לקנות כמה שולחנות ולפתוח מיד גמ"ח.
ב"ה, בסוף בסוף אחרי המון טלפונים, בירורים וחיפושים מיגעים מצאנו את מבוקשנו!
אז הנה לכם רעיון גמ"ח לשולחנות מתקפלים.
נכתב ע"י דאלארס;1057974:זה נחמד אבל לא ייחודי, שתייה וצנצנת דגים כל שכנה שמחה לתת סולם ושולחנות אם אין אז אין..חייבים לזה גמ"ח
המתקפלים לא לוקחים כ"כ הרבה מקום, אך כמובן שצריך איזה פינה בבית בשביל זה.נכתב ע"י יעל ברג;1057992:צריך הרבה מקום בבית לכזה גמ"ח לכן זה בעייתי.
למה לא מתאים לשמחות? חייבים תמיד את השולחנות הצרים של 40-60 ס"מ, שאין שם טיפה מקום?נכתב ע"י אפרתה;1058156:נראה לי לא מואד מוצלחים לשמחות. יותר לקמפינג. אם אני לא טועה הם קצרים ונמוכים יותר וגם שבירים- בכל אופן פלסטיק...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: טינטין!, ללושקה, שפרה ר. ועוד 15 משתמשים18 //