- הוסף לסימניות
אשמח לדעת איך אני מתקשר עם מנהל של קהילה ספציפית, ולא דרך "פניה להנהלת אתר" שמגיע רק למנהל הראשי הכלבויניק.
תודה רבה!
תודה רבה!
אני משתמש רגיל, אין לי אפשרות לפתוח.בהודעה פרטית.
איזה מנהל?אני משתמש רגיל, אין לי אפשרות לפתוח.
ואיפה בדיוק אתייג את אותו מנהל?!
אני לא מחוב לקהילה שלו כך שאין לי איפה לתייג אותו בלי שזה יהיה לא קשור...
פתחי איתי פרטי.איזה מנהל?
אני יכולה לחבר בינכם,
אבל שים לב שאני גם אראה מה כתבתם...
אפשר גם לצאת והם יתכתבואיזה מנהל?
אני יכולה לחבר בינכם,
אבל שים לב שאני גם אראה מה כתבתם...
וזה לא סוגר להם?אפשר גם לצאת והם יתכתבו
האמת שאני לא זוכרוזה לא סוגר להם?
כמו בשיחת וידאו שמי שמצרף והוא יוצא אז כל מי שמחובר דרכו, יוצא?
עזבתי. נסגר ההודעה שפתחתי ?וזה לא סוגר להם?
כמו בשיחת וידאו שמי שמצרף והוא יוצא אז כל מי שמחובר דרכו, יוצא?
לא.עזבתי. נסגר ההודעה שפתחתי ?
על מה הכועס?לא.
אבל כבר כתבתי לך בפרטי שאתה עושה שטויות...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: דירה בבית שמש, שואל לעניין ו-יש מה לדבר3 //