התייעצות צריך מידע על פרופסור שלי מזעקי- דחוף

• הוסף לסימניות
אני צריך מידע דחוף על פרופסור שלי מזעקי טובי- סגן מנהל בית החולים לנשים ויולדות בתל השומר.
אנחנו מתלבטים אם ללכת אליו פרטי.
א. אשמח לשמע מה אומרים עליו מי שהיתה מטופלת אצלו?
ב. האם יש קופ"ח שיש להם הסכם איתו?
ג. כמה הוא מומחה ולאיזה תחום?
ד. באיזה מקום הוא מקבל?
ה. אם הוא לא מקבל בקופה שלי האם שווה לעבור לקופה אחרת בשבילו?
ו. מה הדרכים השונות לקבל החזר? (זאת אומרת אם הרופא לא נמצא ברשימה של הקופ"ח אפשר לקבל החזר לפחות על חלק מהסכום ע"י חשבונית?)
תודה רבהההה

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בכל אופן למישהו יש מידע על מזעקי
זה דחוף לי תודה
(אני בטוחה שמי שהיה במצב שנצרך לזה מבינה את הדחיפות)

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שיש לו עוד מידע
חברה שלי מטפלת אצלו
גומרת עליו את ההלל.
רופא מקצועי בכל קנה מידה, ולא פחות מזה סימפטי במיוחד ומסור באופן מעורר השתאות.
בן אדם צנוע מאד באופיו
אגב, הוא כיום מ"מ מנהל יולדות בשיבא.
את יכולה לעדכן אותי איך משיגים אותו במרפאה הפרטית מס' טלפון.
והאם יש החזר מהקופ"ח.
תודה

• הוסף לסימניות
מלאך בחלוק לבן!!!!
היה הרופא שלי ב2 ההריונות, החל מההתחלה ועד הסוף הטוב ב"ה.
אוכל לפרט יותר בפרטי.

ולשאלות שלכם,
א. רופא מדהים, שליח טוב.
יותר מקצועי מאנושי ויותר אנושי ממקצועי.

ב. אני בכללית מושלם, פלטינום,
קיבלתי החזר מהסל לידה ומשרות התייעצות עם רופא (600 ש"ח 3 פעמים בשנה)
יקר, אבל שווה. שילמתי לו בשמחה.

ג. מהמומחים הגדולים בהריון בסיכון ובלידות מורכבות.

ד. מקבל בתל אביב, רחוב הברזל מול אסותא, בקליניקה של פרופסור שלמה משיח.

ה. לדעתי כן, אבל תבדקו שאין תקופת אכשרה וכו'

ו. לא ממש הבנתי את השאלה, אני שילמתי לו תמיד מחיר מלא וקיבלתי חזרה מהקופה.

אם יש לכם שאלות נוספות - אשמח לענות. מעדיפה בפרטי

בשורות טובות וידיים מלאות!!!

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו שיש לו עוד מידע

את יכולה לעדכן אותי איך משיגים אותו במרפאה הפרטית מס' טלפון.
והאם יש החזר מהקופ"ח.
תודה
קצת מורכב לתפוס את המזכירות שלו

צריך להתקשר לקליניקה של פרופסור שלמה משיח (אין לי עלי פה את המספר, תעשו גוגל) ושם להשאיר הודעה שהמזכירה שלו תחזןר אליך.
בהמשך הוא נותן את המספר האישי שלו והתקשרתי אליו על כל שטות וקיבלתי מענה נינוח ומדויק.
המטופלות שלו חשובות לו עד כדי ששמע מבעלי שאנחנו יושבים בהמתנה ארוכה בחוץ, הרים טלפון לצוות שידאגו לי עכשיו למיטה ופינה נוחה להמשיך לחכות בה.

• הוסף לסימניות
אני הייתי מאושפזת בהיי ריסק בתל השומר זמן ארוך. הוא ניהל את המחלקה להריון בסיכון.
רופא אנושי מאד שטיפל במקרים מורכבים מאד.
אני ספציפית לא הייתי מטופלת שלו, כי היה לי רופא אחר שהתאים לבעיה שלי. אבל היו כמה וכמה נשים שדיברו עליו בהערצה וראיתי איך הוא מתייחס אליהן מדהים.
אולי את יכולה לנסות להגיע אליו דרך בית החולים,.
לי היה רופא מסוים שהייתי צריכה. הרופא בקופה הביאה לי הפניה חד פעמית ליחידה של רפואת העובר בשיבא והמזכירה קבעה לי תור ביום שהרופא הספציפי נמצא. ומשם כבר המשכנו איתו בביקורים חוזרים בבית החולים. (כשהרופא הביא סיכום ביקור עם הנחיות לביקור חוזר- הקופה הביאה לי התחייבות בלי בעיה)
אני לא יודעת באיזו יחידה הוא מקבל ואם בכלל, אבל אולי כדאי לנסות לבדוק.

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איך אפשר להשיג אותו? אני מנסה כבר יותר משבוע למרפאה של פרופסור משיח ולא חוזרים אלי.

• הוסף לסימניות
מישהי יודעת איך אפשר להשיג אותו? אני מנסה כבר יותר משבוע למרפאה של פרופסור משיח ולא חוזרים אלי.
מרפאת ד"ר מזעקי - 035278181
הם זמינים רק בשעות קבלת קהל שהם ראשון שני ורביעי 16:00-22:00
מומלץ בחום!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה