צריך עזרה בהכנת פלייבקים במחשב

• הוסף לסימניות
שלום לכולם :)
רציתי לשאול בבקשה למי שיודע ומבין איך בונים פלייבק במחשב עם אורגן
אשמח להדרכה בסיסית בבקשה:
האם צריך מחשב מיוחד לכך או שכל מחשב טוב יספיק לזה והאם גם מחשב נייד זה בסדר?
איזה חיבורים צריך בין האורגן למחשב?
איזה תוכנה צריך למחשב וכו וכו'?
ואיך בונים האם עם מקצב מהאורגן וכו ?
מקווה שאני די ברור :rolleyes:

• הוסף לסימניות
אתה רוצה לבנות את הפלייבק עם הסמפלרים של האורגן או בmidi?
אם דרך האורגן, מספיק מחשב ממוצע, או מחשב נייד.
מה שצריך זה לרכוש כרטיס קול עם זוג כניסות line, להתקין קיובייס.
אם אתה רוצה לנגן בmidi זה משהו אחר לגמרי, בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אתה רוצה לבנות את הפלייבק עם הסמפלרים של האורגן או בmidi?
אם דרך האורגן, מספיק מחשב ממוצע, או מחשב נייד.
מה שצריך זה לרכוש כרטיס קול עם זוג כניסות line, להתקין קיובייס.
אם אתה רוצה לנגן בmidi זה משהו אחר לגמרי, בהצלחה.
בא נגיד לבנות את הפלייבק בערוצים של האורגן ולשפר אותו וכו במחשב וכו

• הוסף לסימניות
בא נגיד לבנות את הפלייבק בערוצים של האורגן ולשפר אותו וכו במחשב וכו
אתה צריך לשמור את הערוצים שבאורגן כמידי, אחרי זה אתה יכול להעביר את קובץ המידי לתוכנת קיובייס או תוכנה מוזיקלית אחרת, לערוך את מה שאתה רוצה, אחרי זה לשמור כקובץ מידי, לייבא לאורגן אחרי זה לשנות את הכלים לכלים שהיו כי זה ינגן לך עם הכלים של הג'נרל מידי, ולהקליט mp3.

• הוסף לסימניות
אתה צריך לשמור את הערוצים שבאורגן כמידי, אחרי זה אתה יכול להעביר את קובץ המידי לתוכנת קיובייס או תוכנה מוזיקלית אחרת, לערוך את מה שאתה רוצה, אחרי זה לשמור כקובץ מידי, לייבא לאורגן אחרי זה לשנות את הכלים לכלים שהיו כי זה ינגן לך עם הכלים של הג'נרל מידי, ולהקליט mp3.
אבל אם נגיד אני מחזיר את זה בחזרה לאורגן ומקליט את זה בתור mp3 מה אני מרוויח בזה?
אם זה העניין רק של העריכה זאת אומרת שינוי בנגינה פה ושם וכדו את זה אני עושה דרך האורגן כבר
מה שאני מתכוון זה שיהיה סאונד טוב של פלייבק ולא זה ישמע אורגן וכו
כי אמרו לי כאן על כמה פלייבקים שעשיתי באורגן שזה נשמע אורגן
לדוגמא (אם לא שמעת את זה עדיין ) כי הם חיינו ישראל ורדיגר

קבצים מצורפים

• ki em p.MP3
    10.1 MB · צפיות: 32
  • הוסף לסימניות
אבל אם נגיד אני מחזיר את זה בחזרה לאורגן ומקליט את זה בתור mp3 מה אני מרוויח בזה?
אם זה העניין רק של העריכה זאת אומרת שינוי בנגינה פה ושם וכדו את זה אני עושה דרך האורגן כבר
מה שאני מתכוון זה שיהיה סאונד טוב של פלייבק ולא זה ישמע אורגן וכו
כי אמרו לי כאן על כמה פלייבקים שעשיתי באורגן שזה נשמע אורגן
לדוגמא (אם לא שמעת את זה עדיין ) כי הם חיינו ישראל ורדיגר
יש הרבה אפקטים באורגן, לפצל ערוצים לימין ולשמאל ועוד...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תודה רבה רבה טוב לשמוע את זה :):D:eek:
אם אפשר הדרכה בסיסית בזמנך הפנוי ;)
זאת אומרת אחרי שאני בונה את הפלייבק בערוצים וכו איך אני משפר סאונד וכו וכו

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה טוב לשמוע את זה :):D:eek:
אם אפשר הדרכה בסיסית בזמנך הפנוי ;)
זאת אומרת אחרי שאני בונה את הפלייבק בערוצים וכו איך אני משפר סאונד וכו וכו
אתה בונה את הפלייבק ממקצב, או במצב הקלטת 16 ערוצים?

• הוסף לסימניות
אתה בונה את הפלייבק ממקצב, או במצב הקלטת 16 ערוצים?
גם וגם אני מנגן את המקצב עם האקורדים לפי השיר וכו ואחרי זה מוסיף על זה כלים בערוצים לפי הצורך

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, אתה יכול להגדיר במיקס כל ערוץ לצד ימין או לשמאל, יש הרבה אפקטים צריך פשוט לשחק עם זה ולהתאים לסאונד שאתה רוצה לשמוע.

• הוסף לסימניות
בכל מקרה, אתה יכול להגדיר במיקס כל ערוץ לצד ימין או לשמאל, יש הרבה אפקטים צריך פשוט לשחק עם זה ולהתאים לסאונד שאתה רוצה לשמוע.
אתה מתכוון שיש ערוצים שישמעו רק בצד ימין או רק בשמאל?
ואיזה מיקס איך נכנסים אליו ? יש כמה באורגן
והאם זה אפקט כללי או לכל ערוץ וערוץ אפשר לעשות אפקט שונה לפי הצורך וכו?

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון שיש ערוצים שישמעו רק בצד ימין או רק בשמאל?
ואיזה מיקס איך נכנסים אליו ? יש כמה באורגן
והאם זה אפקט כללי או לכל ערוץ וערוץ אפשר לעשות אפקט שונה לפי הצורך וכו?
לכל ערוץ אפשר לעשות אפקט שונה, אתה נכנס לmenu > מיקסר, העמוד הראשון זה פיצול R ו L.
בשאר העמודים יש עוד אפקטים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה אני ינסה
ואם לא יסתדר לי אני ישאל אותך :rolleyes:
אפילו לא איכפת לי לשלוח לך קובץ מידי של פלייבק שהכנתי ותעשה לי אפקטים וכו כדי לשמוע איך זה יוצא. עד שאני ילמד את העניין וכו , אם בא לך כמובן ואתה יכול ויש לך זמן וכו

• הוסף לסימניות
עדיף שתנסה בעצמך, אם תשלח לי, כשתכניס את קובץ המידי, הוא ינגן לך עם הצלילים של הג'נרל מידי, ותצטרך לשנות לכלים שהיו שם.
וגם אני לא בטוח שהקובץ מידי שומר את האפקטים, אולי רק את הפיצול לצדדים.

• הוסף לסימניות
עדיף שתנסה בעצמך, אם תשלח לי, כשתכניס את קובץ המידי, הוא ינגן לך עם הצלילים של הג'נרל מידי, ותצטרך לשנות לכלים שהיו שם.
וגם אני לא בטוח שהקובץ מידי שומר את האפקטים, אולי רק את הפיצול לצדדים.
אז איפה אני שומר את האפקטים אם אני עושה את זה בעצמי?
ולהחליף את הכלים אין לי בעיה אם תרצה

• הוסף לסימניות
אז איפה אני שומר את האפקטים אם אני עושה את זה בעצמי?
ולהחליף את הכלים אין לי בעיה אם תרצה
כשאתה שומר את הפרוייקט זה שומר אותו עם האפקטים, ואז אתה יכול לבחור אותו ולהקליט Mp3.

• הוסף לסימניות
זאת אומרת שאני יכול להכין פלייבק ברמה גבוהה באורגן עצמו ללא מחשב ותוכנות וכו? :D

זה לא לגמרי נכון, עדיין האורגן מוגבל מבחינת המיקס, בקיובייס האפשרויות רבות ומגוונות, כך שיהיה הבדל משמעותי בתוצר הסופי, אבל את זה צריך ללמוד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה